background img
banner
banner

Με ουσιαστικό αποτέλεσμα για την Αλυκή!

Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Μπορεί η συμμετοχή των εθελοντών να μην ήταν η αναμενόμενη στη δράση για τον καθαρισμό της Αλυκής που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Άγ. Νικόλαος», καθότι επρόκειτο και για εργάσιμη ημέρα, πλην όμως, το αποτέλεσμα ήταν ουσιαστικό, αφού συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων που ρύπαιναν την παραλία.

dav

Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλυκής, εύχεται σε όλους τους Αιγιαλείς και τους επισκέπτες της παραλίας «Καλό Μήνα», ενώ αναφορικά με τη δράση, σημειώνει:

΄΄Μπήκαμε στον Ιούλιο με μία Δράση Καθαριότητας της παραλίας Αλυκής, όπου η συμμετοχή των εθελοντών δεν ήταν η αναμενόμενη, λόγω του εργάσιμου της ημέρας, όμως το αποτέλεσμα ήταν ουσιαστικό. Μέσα σε διάστημα μιάμισης ώρας συγκεντρώθηκαν 30 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με καλάμια, ξύλα και σκουπίδια, που κάλυπταν την παραλία σε μεγάλο μήκος και εμπόδιζαν τους συμπολίτες μας ακόμα και να απλώσουν τις πετσέτες τους΄΄.

dav

Και προσθέτει: ΄΄Ευχαριστούμε τους εθελοντές που συμμετείχαν, τους εκπροσώπους της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Αιγιαλείας (Ο.Σ.Α.), και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πλατάνου Ανδρέα Ρεκούτη, καθώς και την υπηρεσία Καθαριότητας για την υποστήριξη.
Πλέον χρειάζεται και η δική μας ευαισθητοποίηση, ώστε να διατηρήσουμε την παραλία μας όσο πιο καθαρή γίνεται για το υπόλοιπο καλοκαίρι!΄΄.

dav


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr