background img
banner
banner

Με την Εθνική στο παγκόσμιο τρεις αθλητές του «Α.Σ. Στράτων Αιγίου»!

Τρεις αθλητές του «Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ» θα συμμετάσχουν με την εθνική ομάδα kick boxing στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ιταλία από 15 έως 24 Οκτωβρίου 2021! Πρόκειται για τη Γεωργία Καραφλού, τον Χρήστο Μαργαρώνη και τον Παναγιώτη Καπετσώνη που θα δώσουν το “παρών” μαζί με τον προπονητή τους Αλέξανδρο Μίχο. Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία που δείχνει το υψηλό επίπεδο του Αιγιώτικου συλλόγου που πρωταγωνιστεί στο άθλημα τα τελευταία χρόνια. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO (WAKO WORLD Kickboxing Championship) θα διεξαχθεί στην πόλη Jesolo Lido και θα πάρουν οι κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι η 20χρονη Γεωργία Καραφλού αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων στο Kick Boxing, “σαρώνοντας” όλες τις αντιπάλους της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη το 2018 στη Βενετία της Ιταλίας, ενώ το 2019 κατέκτησε και χάλκινο στην κατηγορία των γυναικών, παρότι ήταν ακόμη νεάνιδα. Ο Χρήστος Μαργαρώνης συμπλήρωσε φέτος 12 χρόνια ως ενεργός αθλητής στο άθλημα του kick boxing, παρότι δεν έχει κλείσει ακόμη τα 26. Από το 2013 αποτελεί μέλος των Εθνικών ομάδων με επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ στα πανελλήνια πρωταθλήματα “μετράει” συνολικά έξι χρυσά (3 Ανδρών – 3 Εφήβων) και τέσσερα ασημένια μετάλλια!

O 24χρονος Παναγιώτης Καπετσώνης μετράει ήδη πέντε μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα! Μετά το χρυσό στη Β΄ κατηγορία, σε μικρή ηλικία, ακολούθησαν άλλα τέσσερα στην Α΄ κατηγορία. Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα, ενώ από το 2019 είναι και ο κάτοχος της ζώνης στα 67 κ.

Θα ακολουθήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO (WAKO European Championships (All Disciplines) for Older Cadets, Younger Juniors and Older Juniors) που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 14 Νοεμβρίου 2021 στην πόλη Budva στο Μαυροβούνιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr