background img
banner
banner

Μικτή συνάντηση στην ψαροταβέρνα «Μαζαράκη»

Το μόνο κοινό που χαρακτηρίζει την εικονιζόμενη παρέα, ήταν το ασυναγώνιστο της γνωστής ψαροταβέρνας στην περιοχή Λαμπίρι. Κατά τα άλλα η φιλική συντροφιά δεν σχετίζεται άμεσα. Ο πρώην πρόεδρος του Παναιγιάλειου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας Δημήτρης Μπαλαφούτης, αυτή την ώρα στέκεται σε απόσταση και σε αναμονή για τέτοιου είδους καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας. Κάτοικος Πατρών πλέον, επισκέπτεται συχνά την περιοχή μας διαθέτοντας εξοχικό στην παραλία Καμαρών. Δίπλα του ο Ανδρέας Νιγιάννης, έχει βρεθεί σε περισυλλογή για την θέση που θα πάρει στη συνέχεια, σε ότι αφορά την ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών, στην οποία κατείχε την θέση του προέδρου. Στην παρέα εξομολογήθηκε ότι μάλλον θα εξακολουθήσει να στηρίζει τον Αχιλλέα, όχι όμως από κάποια θέση στο ΔΣ.

Κοντά μια μεγάλη μορφή των γηπέδων σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και σαν προπονητής στη συνέχεια ο Σάκης Μπαβιώλης, απέχει αυτή την εποχή από την ενεργό δράση, βάζοντας προτεραιότητα στις μεγάλες επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης Πάνος Κουτρόπουλος, ότι δεν έζησε την χειμερινή περίοδο όπου διακόπηκαν τα πρωταθλήματα, το ένοιωσε για τα καλά στις πολλές υποχρεώσεις και τα τουρνουά, που είχαν τα παιδικά τμήματα του Αστέρα. Αισιόδοξος για το νέο …αίμα που καταφτάνει στην μεγάλη ομάδα, κράτησε για τα καλά την μεγάλη του όρεξη, στα υπέροχα πιάτα που σέρβιρε ο εικονιζόμενος Ανδρέας Μαρτσούκας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr