background img
banner
banner

Νέες… κραυγές Αμβροσίου ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του πρωθυπουργού περιλαμβάνει η… «κραυγή αγωνίας Νο12» του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, με «αιχμή του δόρατος» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού.

Ο Μητροπολίτης αναφέρεται στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν ανά την Ελλάδα, ενώ μιλά και για θανάτους που ευθύνονται αποκλειστικά στα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό.
Όπως τονίζει, ΄΄ολόκληρη η Ελλάδα από τη μία άκρη της έως την άλλη ξεσηκώθηκε την Τετάρτη 14 Ιουλίου, για να αποδείξει με μια βροντερή φωνή ότι δεν αποδέχεται το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες – και άρα αδιάσειστα στοιχεία – από τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στις Σέρρες, στο Ηράκλειο, στην Καλαμάτα, στη Δράμα, στο Βόλο, στην Καλαμάτα, σ’ ολόκληρη τη χώρα!

Κι εμείς ερωτάμε τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη: Κύριε Πρωθυπουργέ, είσθε τυφλός και δεν βλέπετε; Είσθε κουφός και δεν ακούτε; Δεν φθάνει στ’ αυτιά σας το βογγητό του Ελληνικού Λαού;
Όλη η Ελλάδα με μια φωνή σας φωνάζει: Δεν δεχόμεθα το εμβόλιο!

Είναι εργαλείο των σκοτεινών, των σατανικών δυνάμεων!

Το εμβόλιο κατά του Covid 19 δεν προστατεύει, αλλά δολοφονεί τον άνθρωπο!

Μέχρι τώρα έχουν αποθάνει 2.000.000 άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Τα ΜΜΕ, πληρωμένα από την κυβέρνησή σας (διά του κ. Πέτσα), δεν αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, αλλά αντιθέτως, επιχειρούν τη λεγόμενη πλύση του εγκεφάλου!΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Κύριε Πρωθυπουργέ, το Σύνταγμα καθιερώνει την ελευθερία του ατόμου! Ώστε λοιπόν δεν έχετε το δικαίωμα να μας εμβολιάσετε χωρίς τη θέλησή μας! Το έχει δηλώσει ο Υπουργός σας κ. Βασ. Κικίλιας στις 27.11.2020: «Το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά, ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην Χώρα»: Ιδού τι σας κατηγορούν: «Τους δολοφόνους…. τους υπηρετεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλει νεκρούς τους Έλληνες πολίτες, μετά τα θανατηφόρα εμβόλια!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr