background img
banner
banner

Οι αναλαμπές την οδήγησαν σε δύσβατο σημείο όπου εγκλωβίστηκε…

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ 88ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ

Εν αναμονή των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων βρίσκεται η οικογένεια της 88χρονης γυναίκας που αγνοείτο για 16 ημέρες και βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη 8 Ιουλίου, σε δύσβατη περιοχή, περίπου 900 μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Κρήνη. Η έρευνα από την αστυνομία έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν μπορεί να κηδευτεί εάν δεν βγει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η Αρετή Μιχαλοπούλου είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στις 24 Ιουνίου και οι προσπάθειες εντοπισμού της είχαν αποβεί άκαρπες παρότι είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση από την οικογένειά της και από δυνάμεις της αστυνομίας και της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Μάλιστα, για την εξαφάνισή της είχε σημάνει silver alert. Η γυναίκα, παρότι έπασχε από αλτσχάιμερ δεν είχε επιχειρήσει ξανά να φύγει από το σπίτι. Διέμενε με τον γιο της ενώ στο διπλανό σπίτι κατοικούσαν οι κόρες της και ήταν περιστοιχισμένη από δικά της πρόσωπα.

Η σορός της εντοπίστηκε από σκύλο της ΕΜΑΚ. Οι συνθήκες θανάτου της ερευνήθηκαν από την αστυνομία που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι περιπλανιόταν για ημέρες στα σημεία που πήγαινε πολλά χρόνια πριν ασχολούμενη με την κτηνοτροφία.

Πολλά άτομα που πάσχουν από την εν λόγω νόσο διατηρούν μνήμες από το μακρινό παρελθόν, λησμονώντας όμως πρόσφατες πληροφορίες, γεγονός που τους θέτει συχνά σε κίνδυνο.
Ιδιαιτέρως θλιβερό είναι το γεγονός ότι μετά τον θάνατό της στην ύπαιθρο, προφανώς το σώμα της διαμελίστηκε από άγρια ζώα καθώς εκεί όπου δεν έχει φτάσει άνθρωπος τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν τσακάλια και αγριογούρουνα. Η άτυχη γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στο σημείο, βρισκόταν κοντά σε γκρεμό και δεν μπορούσε να διαφύγει…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr