background img
banner
banner

Οργανωμένη διάρρηξη στην Καλλιθέα

ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ – ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ

Σαν… οδοστρωτήρας έδρασαν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν το απόγευμα του Σαββάτου 17/7 σε μεζονέτα στην περιοχή της Καλλιθέας, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους και αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά πολύ μεγάλης αξίας.

Είχαν μόλις μία ώρα στη διάθεσή τους και μάλλον το ήξεραν. Κινήθηκαν αστραπιαία και έφεραν… βόλτα και τους δύο ορόφους του σπιτιού «ισοπεδώνοντας» όλο τον οικιακό εξοπλισμό, αφού προηγουμένως είχαν σπάσει την τζαμόπορτα για να εισβάλουν στον χώρο από το μπαλκόνι. Το σπίτι βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μελά, η διάρρηξη έγινε από τις 7.30 ως τις 8.30 που έλειπαν οι ιδιοκτήτες. Αν και ακόμη δεν είχε νυχτώσει και μολονότι βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. ΄΄Λείψαμε μόλις μία ώρα με την κόρη μου για ένα γάμο. Όταν επιστρέψαμε τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Βρήκαμε σπασμένη την πόρτα και το σπίτι κυριολεκτικά άνω – κάτω. Δυστυχώς, πέρα από τα χρήματα, μου έκλεψαν κοσμήματα τεράστιας υλικής αλλά και κυρίως συναισθηματικής αξίας για εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν οικογενειακά κειμήλια που δεν αναπληρώνονται. Έχουν προκαλέσει και σοβαρές υλικές ζημιές΄΄, αναφέρει ο ιδιοκτήτης στo protionline.gr, προσθέτοντας: ΄΄Είναι προφανές ότι είχαν παρακολουθήσει και ήξεραν ότι φεύγουμε. Ευτυχώς που δεν ήταν στο σπίτι η κόρη μου΄΄.

Να σημειωθεί ότι ο παθών προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, στο σπίτι πήγε η Σήμανση για αποτυπώματα ενώ κατέθεσε και μήνυση κατά αγνώστου…


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr