background img
banner
banner

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Παραμονή του περυσινού ρόστερ

ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σε κατάσταση συναγερμού τα ερασιτεχνικά σωματεία λίγο πριν την είσοδο της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχουν μέχρι ενός σημείου ξεκινήσει τις απαραίτητες κινήσεις για να τους βρει σε μια σχετική ετοιμότητα το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια η προετοιμασία κινείται σε χαμηλότερους ρυθμούς, ύστερα από τα γνωστά εμπόδια που παρουσιάστηκαν και ενδέχεται να επιστρέψουν και πάλι να χαλάσουν τα πρωταθλήματα.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Αστέρα Τέμενης, περιγράφει στο protionline.gr τις εξελίξεις ο γενικός γραμματέας Νίκος Παπαδόπουλος: «Ειναι αρκετά δύσκολος ο προγραμματισμός της νέας περιόδου αφού θα πρέπει να ξεπεραστούν οι αμφιβολίες για το αβέβαιο μέλλον όσον αφορά την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, και θα πρέπει σιγά σιγά και οι αθλητές να επανέλθουν στην ενεργό δράση μιας και οι περισσότεροι είναι μακριά από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τη φυσική όσο και για τη ψυχολογική τους κατάσταση»

Για την κατάσταση του γηπέδου της Τέμενης που χρήζει φροντίδας, προτείνει στη διοίκηση του ΝΠΔΔ
«Το γήπεδο είναι σε μέτρια κατάσταση. Καλοκαίρι, ζέστη, και αφού δε λειτουργούν καλά τα ποτιστικά, υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται ενίσχυση ( πότισμα και επανασπορά ). Κούρεμα γίνεται κανονικά και αυτό είναι θετικό. Υπάρχει νέος φύλακας στο γήπεδο Τέμενης που βοηθά όσο μπορεί στη φροντίδα του γηπέδου. Επομένως, το Νομικό Πρόσωπο, προκειμένου να διαφυλάξει το γήπεδο, να το προστατέψει ώστε να παραμείνει ενεργό και τη νέα χρονιά, θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσει για την συντήρηση του ποτιστικού συστήματος και την επανασπορά σε ορισμένα σημεία.»

 

Για την τεχνική ηγεσία και το διαθέσιμο έμψυχο υλικό, αποκαλύπτει τον ρόλο που θα παίξουν οι ανακοινώσεις της Ένωσης:
«Οσο αναφορά το προπονητικό κομμάτι, υπάρχει στον Αστέρα η δοκιμασμένη συνταγή Αντώνη Μπάλα και Γιώργου Ρότσκα. Όμως, αναλόγως τις ανακοινώσεις της ΓΓΑ και της ΕΠΣ Αχαΐας, θα εξαρτηθεί αν θα ενισχυθεί το σχήμα και πόσο, γιατί υπάρχουν και τα παιδικά τμήματα Ακαδημίας του Αστέρα.
Με τους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν συζητήσεις με στόχο την παραμονή του περσινού ρόστερ που δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά λόγω covid και διακοπή του πρωταθλήματος. Επίσης γίνονται συζητήσεις για την ενίσχυσή του, όχι μόνο από νεαρούς της Ακαδημίας, αλλά και από έμπειρους αθλητές που βλέπουν με καλό μάτι τη μετακίνηση στο σωματείο του Αστέρα, αφού διαθέτει δύο γήπεδα, πλαστικό και χόρτο, οργάνωση και Ακαδημίες, δηλαδή μέλλον και προοπτική».

Για την ακαδημία και το ενδεχόμενο …προαγωγών στη μεγάλη ομάδα, είναι αισιόδοξος λέγοντας:
«Τα παιδιά της ακαδημίας ειδικά της Κ14 που είναι και στα πρόθυρα να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα δεν έχουν στο παρελθόν μείνει εκτός γηπέδων τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν μόλις το επέτρεψε η ΓΓΑ και ταυτόχρονα με τη συμμετοχή τους στα καλοκαιρινά τουρνουά, επανήλθαν σιγά σιγά στη αγωνιστική δράση. Φυσικά αρκετά παιδιά από την ακαδημία θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, αφού έχουν τη δυνατότητα να σταθούν στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο πρωτάθλημα που συμμετείχε η ομάδα Κ14 του Αστέρα, είχε τερματίσει πρώτη και αήττητη. Άλλωστε και ο στόχος της Διοίκησης είναι η πρώτη ομάδα να ενισχύεται κάθε χρόνο από παιδιά της Ακαδημίας.»

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας, δεν έχει ακόμα καθοριστεί όπως αναφέρει:
«Η έναρξη της προετοιμασίας εξαρτάται από την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Αν ξεκινήσει την ημερομηνία που ακούγεται (2 Οκτωβρίου), τότε η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr