background img
banner
banner

Πέθανε η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε πως την τελευταία του πνοή άφησε και ο ηθοποιός Τάσος Παπαδάκης.

«Βαρύ πένθος σήμερα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο. Τρεις πολύ αγαπημένοι άνθρωποι του χώρου μας δεν είναι πια κοντά μας. Ο σπουδαίος τραγουδιστής και ηθοποιός Τόλης Βοσκόπουλος που άφησε εποχή, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και γόνος σπουδαίας οικογένειας ηθοποιών, η Γκέλυ Μαυροπούλου, και ο παλαίμαχος ηθοποιός και αγωνιστής της αριστεράς και των εταιρικών θιάσων, Τάσος Παπαδάκης. Ποτέ δεν θα τους ξεχάσουμε για το έργο και τα μηνύματα που άφησαν στις καρδιές μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποια ήταν η Γκέλυ Μαυροπούλου

Η Γκέλυ Μαυροπούλου γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1932 στη Θεσσαλονίκη. Γονείς της ήταν οι επίσης ηθοποιοί Άγγελος Μαυρόπουλος (1901-1979) και Μαρίκα Κρεβατά (1910-1994). Σπούδασε στη Γαλλική Ακαδημία Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Στέφανο Στρατηγό.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr