background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αποδίδουν καρπούς τα ραντεβού του Πέτρου Δαδιώτη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η επόμενη Παρασκευή είναι σημαντική μέρα για τον Παναιγιάλειο και το ρόστερ που διαθέτει. Ο Πέτρος Δαδιώτης έχει υποσχεθεί αποτελέσματα στο οικονομικό κομμάτι που αφορά τους μελανόλευκους ποδοσφαιριστές και με τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν ανάμεσα στις δυο πλευρές, αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή για να παραμείνει το βασικό ρόστερ στην ομάδα.
Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έχουν υποσχεθεί υπομονή μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, εκφράζοντας την προτίμησή τους να παραμείνουν στον Παναιγιάλειο και να αντισταθούν σε κάποιες προτάσεις που έχουν ήδη γίνει σε κάποιους.

Δηλώνεται κανονικά στο πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος

Σήμερα Τρίτη η προσωρινή διοίκηση θα καταθέσει τα παράβολα για την συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο, 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα, αφού η προθεσμία εκπνέει την Παρασκευή 30 Ιουλίου. Άλλωστε είναι μια από τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί από την προσωρινή διοίκηση, πριν εγκαταλείψει τον …στίβο, όπως έχει δηλωθεί από τα μέλη της.

Πιέσεις να παραμείνουν κάποια μέλη της διοίκησης

Τα άτομα που απαρτίζουν την διοίκηση του Παναιγιάλειου τα δυο τελευταία χρόνια, δέχονται πιέσεις να παραμείνουν στο πόστο τους. Αν όχι όλα τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς, οι οποίοι θα συμπληρωθούν από τα νέα μέλη που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν τη διοίκηση.

Καμιά κίνηση από τους παλαίμαχους

Έχουν κατατεθεί προτάσεις προς τους μελανόλευκους παλαίμαχους να εκπροσωπηθεί με κάποιον από αυτούς το διοικητικό σχήμα, χωρίς μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα.
Το γεγονός έχει δυσαρεστήσει, αφού οι βοήθειες αναμένονται πρώτα εκ των έσω.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr