background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Παραμένει η προσωρινή διοίκηση μέχρι τέλος του μήνα

ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ …ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Για τα διαδικαστικά θέματα, συμφωνήθηκε στην χθεσινή συνάντηση του Παναιγιάλειου, να παραμείνει το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι το τέλος του Ιουλίου, αφού θα πρέπει τουλάχιστον να δηλωθεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Μια λύση προσωρινή, εφ΄ όσον η σημερινή διοίκηση παραμένει στην προτίμησή της να παραιτηθεί ύστερα από την δίχρονη παρουσία της στο τιμόνι της ομάδας.

Αγώνας για τη δημιουργία ενός νέου Συμβουλίου

Διατηρείται λοιπόν το πρόβλημα στην αναζήτηση ανθρώπων που θα πλαισιώσουν το νέο ΔΣ. Στην χθεσινή συνάντηση εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον από τους Μιχάλη Μπέσκο και Σπύρο Πετρουτσόπουλο (φωτο), να αποτελέσουν μέλη σε μια νέα διοίκηση, που σταθερά παραμένει σε αναζήτηση.

Ο Πέτρος Δαδιώτης θεωρεί αρνητικές τις εξελίξεις, θέλοντας να τρέξει σε έναν κατάλογο που έχει προετοιμάσει, με ανθρώπους που είναι σε θέση να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.
Εκείνο που ίσως …τρομάζει την δημιουργία ενός νέου ΔΣ, είναι οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις αυτής της νέας Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στην αναμονή και οι ποδοσφαιριστές

Βασίλης Μπούνας

Ο Βασίλης Μπούνας στην συγκέντρωση του Παναιγιάλειου είπε μια σοφή κουβέντα. Να βιάσουν δηλαδή τις καταστάσεις στον Παναιγιάλειο, όσο οι μελανόλευκοι διατηρούν την υπομονή τους και την ελπίδα να συνεχίσουν με τους παλαιστές στο στήθος. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ρόστερ στον Παναιγιάλειο, που αριθμείται στους 25 ποδοσφαιριστές. Όλους από την περιοχή μας. Σε κάποιους από αυτούς έχουν ήδη ξεκινήσει προτάσεις από σωματεία, που μπορεί κάποια στιγμή να τους επηρεάσουν, όσο διατηρείται στην ομάδα αυτή η αβεβαιότητα.

Στα σωματεία της Γ΄ κατηγορίας ο έλεγχος των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής, από φέτος τα δικαιώματα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, πηγαίνουν στα σωματεία. Αναλυτικά η προκήρυξη αναφέρει:
«Τα Ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στα σωματεία και η διαδικασία παραχώρησή τους από τα σωματεία στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο δικαιούχο φορέα, περιγράφεται ανάλογα στον Κ.Α.Π.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr