background img
banner
banner

Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Παρασκευή!

ΜΕ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Παρασκευής διοργανώνει βραδιές πολιτισμού στο γραφικό ορεινό χωριό της Αιγιάλειας. Στο όμορφο πάρκο των Αλωνιών, στην είσοδο του χωριού, που συντηρείται από τον Σύλλογο, μια θεατρική παράσταση και μια κινηματογραφική προβολή, θα δώσουν νότες δροσιάς και πολιτισμού στους κατοίκους του χωριού και σε όποιον άλλο θελήσει να ανηφορίσει στο καταπράσινο χωριό.

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου ώρα 9.30μ.μ., τιμώντας τα 200 χρόνια της Επανάστασης, στο χωριό των ηρώων του 21 Δ. Μελετοπουλου, Ι. Φεϋζοπουλου και Χιλίαρχου Ορεινού, ο τοπικός Σύλλογος, σε συνεργασία με το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, παρουσιάζει την παράσταση «Ελευθερία, ο ύμνος των Ελλήνων» σε κείμενα του Διονύσιου Σολωμού: «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και «Ύμνος στην Ελευθερία», καθώς και στα απομνημονεύματα του οπλαρχηγού Σπυρομήλιου Σκηνοθεσία –Σύλληψη: Χρήστος Σρέπκος.

Το Σάββατο 31 Ιουλίου σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, στα πλαίσια του προγράμματος Interreg FAME Road, θα γίνει επίσκεψη στα αξιοθέατα του χωριού και στα μονοπάτια της Πλεμμένης και της Βούτης, θα προσφερθούν δωρεάν τοπικά προϊόντα (τσίπουρο, κρασιά, ροδοζάχαρη, σταφίδα, τσάι του βουνού, ρίγανη) και τέλος θα προβληθεί η ταινία «Στάσου πλάι μου» (STAND BY ME).

H είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr