background img
banner
banner

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ – ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Οι όροι διακήρυξης του ανοιχτού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί για το έργο «Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αιγιαλείας», εγκρίθηκαν σε πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση ενός αρκετά σημαντικού έργου για την καθημερινότητα των δημοτών αλλά και επισκεπτών, που αξιοποιούν τις δημοτικές αθλητικές υποδομές.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν: 1.Εκσυγχρονισμό Αθλητικών Υποδομών Δημοτικού Σταδίου Δ.Κ. Αιγίου, 2.Επισκευή και συντήρηση Δημοτικού Σταδίου Δ.Κ. Αιγείρας, 3.Αναβάθμιση αθλητικού Συγκροτήματος Νικολάου Πλαστήρα Δ.Κ Αιγίου, 4.Επισκευή & συντήρηση Δημοτικού Κλειστού γυμναστηρίου Δ.Κ. Αιγίου, 5.Εκσυγχρονισμό Ανοιχτού Σταδίου Τ.Κ. Καμαρών.
«Η βελτίωση των παροχών στους δημότες μας, είτε είναι αθλητές, είτε σωματεία είτε επισκέπτες, αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή, μιας και αποτελεί σημαντικό παράγοντα προώθησης της άθλησης σε μικρούς και μεγάλους», σημειώνει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πρόοδο των διαδικασιών, στο δρόμο προς την υλοποίηση του έργου.

Σημειώνεται πως το έργο, εκτιμώμενης αξίας 400.000 €, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 9 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr