background img
banner
banner

Συλλαλητήριο από την Π.Ε.Σ. την προσεχή Τετάρτη για τη σταφίδα

ΟΛΗ Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ

Στη λύση του συλλαλητηρίου καταφεύγει η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών ώστε να αποδείξει στην κυβέρνηση πως όλη η τοπική κοινωνία της Αιγιάλειας και όχι μόνο, υιοθετεί το αίτημα της απόσυρσης των αποθεμάτων σταφίδας και τη στήριξη του σταφιδοπαραγωγού που η ίδια η Ένωση έχει αιτηθεί εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Η πρόταση της Παναιγιάλειας Ένωσης είναι ένας μονόδρομος που ως τώρα η κυβέρνηση δεν έχει βαδίσει, με τις μέρες να κυλούν απειλητικά για τους σταφιδοπαραγωγούς και την τοπική οικονομία.

«Η σταφιδική κρίση έχει ήδη ξεσπάσει», ανέφερε πριν πέντε ημέρες ο πρόεδρος της Π.Ε.Σ. Θανάσης Σωτηρόπουλος, καλώντας την κυβέρνηση να λάβει μέτρα «τώρα», πλην όμως οι ρυθμοί της δείχνουν ενδεικτικοί των αρχικών προθέσεών της, με την τοπική κοινωνία να αναμένει και τους τοπικούς βουλευτές να δράσουν, διότι το πρόβλημα έχει τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις.

Στην ανακοίνωσή της για το συλλαλητήριο που προγραμματίζεται για την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουλίου, η Π.Ε.Σ. αναφέρει: ΄΄Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών καλεί όλους τους σταφιδοπαραγωγούς να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεών μας (Κορίνθου 201), ώρα 20.00, με αίτημα την απόσυρση των αποθεμάτων σταφίδας και τη στήριξη του σταφιδοπαραγωγού΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr