background img
banner
banner

Το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής

ΞΑΝΑ ΣΕ 6 ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ/ΑΧΙΛΛΕΑ

Σε έξι ομίλους, στους οποίους θα μετέχουν 11-12 ομάδες στον καθένα, θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Ήφαιστος Αχιλλέας ως μοναδικός εκπρόσωπος της Αιγιάλειας. Μετά την ακύρωση της εφετινής σεζόν, λόγω της πανδημίας, δεν είχαμε προβιβασμούς από τα τοπικά αλλά ούτε και υποβιβασμούς από τις πιο πάνω κατηγορίες.
Η ομάδα της Αιγιάλειας θα περιμένει να μάθει τον καταρτισμό των ομίλων και τους αντιπάλους τους, οι περισσότεροι των οποίων είναι ήδη γνωστοί και θα προέρχονται από τις κοντινές περιοχές, αφού ο καταρτισμός θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια. Ίσως να μην γίνει ούτε μία αλλαγή σε σχέση με τον περυσινό όμιλο (μέχρι τη διακοπή) εκτός και αν αποχωρήσουν κάποιες ομάδες.

Ακόμα δεν έχει καθοριστεί ο αριθμός των ομάδων που ανεβαίνουν και υποβιβάζονται, ωστόσο το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο γύρους, εκτός και αν ξεκινήσει και διακοπεί εκ νέου, κάτι που όλοι απεύχονται.

Θυμίζουμε, ότι πέρυσι διακόπηκε μετά τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής και ενώ ο Ήφαιστος/Αχιλλέας είχε κάνει το ρεπό του και στα δυο ματς που έδωσε υπέστη ισάριθμες ήττες.
Από τον Εργοτέλη στο Αίγιο και από την Σφήκα στην Αμαλιάδα. Δύο ήττες, οι οποίες βέβαια ήταν … σαν να μην έγιναν ποτέ αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την αρχή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr