background img
banner
banner

ΨΥΧΡΑΜΗ: «Κύριε δήμαρχε να μην αφήσετε τον δήμο Αιγιαλείας «απογυμνωμένο»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΙΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Με αφορμή τις αποδυναμωμένες υπηρεσίες στο δήμο Αιγιαλείας, λόγω πολλών συνταξιοδοτήσεων αλλά και την αναγκαιότητα του προγραμματισμού προσλήψεων, η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βασιλική Ψυχράμη, με ανακοίνωσή της απευθύνεται με «σκληρή γλώσσα» στον δήμαρχο, καλώντας τον να «μην αφήσει τον δήμο Αιγιαλείας «απογυμνωμένο» και από χρήματα και από μόνιμο στελεχιακό δυναμικό».

Συγκεκριμένα στο Δ.Τ. αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε,

βάσει της επισυναπτόμενης εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, μέχρι την 31η Ιουλίου πρέπει ο δήμος μας και τα νομικά του πρόσωπα να έχουν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για τον ετήσιο προγραμματισμό, που αφορά την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του Δήμου και των νομικών του προσώπων με μόνιμο προσωπικό.
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι την τελευταία δεκαετία οι μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας δεν επέτρεψαν την πλήρωση των θέσεων αυτών.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Δήμος Αιγιαλείας έχει κυριολεκτικά “ αποδεκατιστεί” από μόνιμο προσωπικό, καθώς πολλοί συνταξιοδοτήθηκαν το διάστημα αυτό, πολλοί έκαναν μετάταξη σε άλλους δήμους και αρκετοί θα συνταξιοδοτηθούν άμεσα.

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι σχετικές αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα (Οικονομική Επιτροπή, Διοικητικά Συμβούλια Νομικών προσώπων).
Πού οφείλεται η καθυστέρηση αυτή;;

Ελπίζουμε να μην συνεχίσετε την γνωστή τακτική σας, σύμφωνα με τα δικά σαςλόγια: “με εργολάβους είναι καλύτερα…τι να τους κάνουμε τους υπαλλήλους;”;;;
Είναι όχι μόνο λανθασμένη η τακτική αυτή στην δημόσια διοίκηση αλλά και καταστροφική για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.
Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε μόνο εργολάβους για να αντιμετωπίσουμε τα πλείστα προβλήματα της καθημερινότητας.

Άλλωστε, πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι δεν επιτελούν και όλοι αυτοί σωστά το έργο τους .
Κύριε Δήμαρχε, υποχρεούστε κι εσείς και οι συνεργάτες σας να πράξετε το καθήκον σας για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και να μην αφήσετε τον Δήμο Αιγιαλείας “απογυμνωμένο” και από χρήματα ( με διαγωνισμούς με αστείες εκπτώσεις του 1%) και από μόνιμο στελεχιακό δυναμικό.

Αλήθεια, γιατί επιμένετε σε αυτόν τον διαγωνισμό απορριμμάτων, ενώ το ελεγκτικό συνέδριο τον ακύρωσε, επειδή δεν είναι προς το συμφέρον του Δήμου;;
Εσείς γιατί προσπαθείτε με σθένος να μας πείσετε ότι καλώς κάνατε;; .

Εκτίθεστε, κ. Καλογερόπουλε και φυσικά δεν πείθετε πλέον κανέναν.

Φροντίστε τουλάχιστον να αποκτήσει ο Δήμος μας το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό.
Αναμένουμε τις κατά τον νόμο ενέργειές σας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr