background img
banner
banner

1ο Summer Basketball Camp από την Ακράτα BC

ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΡΑ

Για 1η χρονιά η ΑΚΡΑΤΑ BC διοργανώνει το δικό της Summer Basketball Camp, που θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 του ίδιου μήνα και θα αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-17 ετών. Με υπεύθυνο τον προπονητή των ακαδημιών και αθλητή της ανδρικής ομάδας, Δημήτρη Κατωπόδη (φωτ.) και έχοντας ως γνώμονα τη ασφάλεια και την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων υγειονομικής προστασίας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους παίζοντας και διασκεδάζοντας με ασφάλεια.

Να βελτιώσουν την ατομική τεχνική, τη φυσική κατάσταση και γενικά τις ικανότητές τους, να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες για το μπάσκετ, να δημιουργήσουν νέες γνωριμίες και φιλίες με βάση κοινά ενδιαφέροντα και να εμπεδώσουν αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η υπευθυνότητα, η ομαδικότητα, η πίστη σ’ ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.

Το camp θα διεξαχθεί παρουσία διατροφολόγου και με επίσημο προσκεκλημένο τον Μάκη Γιατρά και κάποιους ακόμη γνωστούς καλαθοσφαιριστές, ενώ στα παιδιά θα δοθεί δώρο μια αθλητική εμφάνιση. Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6974 047468 και 6980 284172.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr