background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έδωσε το πρώτο της φιλικό η Θύελλα Αιγίου

Από τις 9 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία της η Θύελλα Αιγίου και συνεχίζει χωρίς προβλήματα για τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου τις καθημερινές προπονήσεις (με εξαίρεση το ρεπό της Κυριακής).

Εκτός από τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής που πραγματοποιούνται στο γήπεδο Ν. Πλαστήρα, στο πρόγραμμα της Θύελλας έχουν προστεθεί για κάθε βδομάδα τρεις πρωινές επισκέψεις στο γυμναστήριο base boot camp του Βασιλη Γιαννίκου.

Την ίδια μέρα ξεκίνησε προετοιμασία και η Αιγείρα / Ακράτα, με τον απαιτητικό προπονητή Φίλιππο Σχοινά να ζητάει πολλά από τη νέα του ομάδα, η οποία εξακολουθεί να κερδίζει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Έγινε προχθές το πρώτο φιλικό της Θύελλας με Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Κάποιες αλλαγές έχουν δημιουργηθεί στο πρόγραμμα των φιλικών ένεκα αδυναμίας των αντιπάλων να είναι συνεπείς στο αγωνιστικό ραντεβού τους και για τον λόγο αυτό η Θύελλα Αιγίου έδωσε το πρώτο της φιλικό το περασμένο Σάββατο στο Ξυλόκαστρο με τον τοπικό Ηρακλή.

Ο Κυριάκος Αθανασίου δήλωσε ικανοποιημένος για το α΄ ημίχρονο (1-1), στο οποίο η νεανική ομάδα της Θύελλας παρά τις πολλές απουσίες στάθηκε πολύ καλά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και από τους γηπεδούχους που είχαν τις περισσότερες επιλογές για να πάρουν τη νίκη στο β΄ μέρος.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr