background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Αιγείρα / Ακράτα απέκτησε και τον Νίκο Βλάχο από τον Παναιγιάλειο

Ο πρώην μελανόλευκος δεξιός φουλ μπακ Νίκος Βλάχος, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Αιγείρα / Ακράτα, που με χαρά τον ανακοίνωσε: «Άλλη μια σημαντική μεταγραφή για την ομαδα μας είναι αυτή του Νίκου Βλάχου. Ο ταλαντούχος αμυντικός που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Παναιγιάλειο θα δώσει ενέργεια κα ποιότητα στα άκρα της άμυνας. Ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία!»

Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε και η μετακίνηση του τερματοφύλακα Βασίλη Γκόντα από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στην Αιγείρα / Ακράτα: «Ο Βασίλης Γκόντας θα προστεθεί στο φετινό ρόστερ για να κερδίσει μια θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι γεννημένος το 2002 και την περσινη χρονια έπαιξε στον Κεραυνό Αγ.Βασιλείου. Του ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία!»

Ο Κώστας Καραχάλιος ανανέωσε και ποζάρει με το μέλος του ΔΣ Γιάννη Μαλλή

Είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις με Νίκο Τσίμπιτση, Κώστα Καραχάλιο, Παύλο Μητρόπουλο, καθώς και οι προσθήκες από τους Νίκο Μανθόπουλο, Απόστολο Ξύδη.
Μετά την ακύρωση του φιλικού της Αιγείρας / Ακράτας με την ΑΕ Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο φιλική συνάντηση στο Αίγιο με την Θύελλα. Γίνεται προσπάθεια από τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, μήπως βρεθεί γίνει κάποιο φιλικό μεθαύριο Τετάρτη, με Ροζενά ή Πέλοπα Κιάτου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr