background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΑΡΩΝ

Η ομάδα Ανδρών του Α.Ο. Αιγιαλέων ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/8) στο κλειστό γυμναστήριο Καμαρών την προετοιμασία της, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας σεζόν.
Η φιλοσοφία παραμένει πάντοτε η ίδια, και γύρω της χτίστηκε και το δυναμικό της ομάδας για ακόμη μια χρονιά. Βασικό στόχο συνεχίζει να αποτελεί η προώθηση της πετοσφαίρισης στην περιοχή μας μέσα από τα επιτεύγματα της δημοφιλούς ομάδας αφού ο Αιγιαλέων είναι η μόνη ομάδα από την Αχαΐα που συμμετέχει σε ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Preleague.

«Γυρίζουμε πίσω στο γήπεδο, πάντα με ασφάλεια και προσοχή, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα και με την ευχή να πάνε όλα καλά για όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό στη χώρα μας και να έχουμε όλοι μια γεμάτη αθλητική χρονιά!» τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Ηλιόπουλος.

Με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο στο «τιμόνι»

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος συνεχίζει φυσικά στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας. Ανέλαβε, ως προπονητής την ομάδα τον Ιανουάριο του 2018 και από την Α2 ανέβηκαν μαζί το σκαλοπάτι της Preleague Ανδρών.

Παίκτης με πλούσιο βιογραφικό και ο ίδιος στο παρελθόν, ο 57χρονος έμπειρος τεχνικός θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την ομάδα και τα λιοντάρια της και στη δύσκολη δοκιμασία της Preleague, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί επιτυχώς για όλους, και ειδικώς για την ομάδα η αθλητική χρονιά.

Όπως δηλώνει ο ίδιος “ Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.
Η ομάδα μας έχει γερές βάσεις. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης, παίζοντας καλό βόλεϊ. Εύχομαι σε όλους, πάνω απ’ όλα υγεία και ελπίζω αυτή τη χρονιά να φτάσουμε μέχρι το τέλος με χαμόγελα.”

Αssistant coach ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης

Για τη σεζόν 2021-22, στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ως Προπονητής Β’. Στο πλευρό του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο 44χρονος ικανός assistant coach, που το όνομά του και μόνο προδίδει μακρά παράδοση στο άθλημα, θα καθοδηγήσει την ανδρική ομάδα στο δύσκολο δρόμο της Preleague.
Γεννημένος στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης έχει διατελέσει ως βασικό στέλεχος Εθνικών αποστολών ενώ έχει κατακτήσει την 5η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχοντας στην Εθνική Εφήβων.

Επιπρόσθετα, διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία σε ακαδημίες, παιδικά, εφηβικά, τμήματα κορασίδων, νεανίδων, ανδρών και γυναικών.
Η συνεισφορά του στην ομάδα των ανδρών του Α.Ο. Αιγιαλέων αναμένεται να είναι πολύτιμη ενώ έχει ήδη ασπαστεί και κατανοήσει εις βάθος τη “λιονταρίσια” φιλοσοφία της ομάδας που τον καλωσορίζει στους κόλπους της!

Ο ίδιος μας είπε : “Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ελπίζω να συνεισφέρω τα μέγιστα, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν ομάδα! Υγεία σε όλους τους αθλητές και εύχομαι να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα.”

Το ρόστερ του Α.Ο. Αιγιαλέων διαμορφώνεται για τη σεζόν 2021-22 ως εξής:
Προπονητής Α: Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Προπονητής Β: Ρουμελιώτης Παναγιώτης
Πασαδόροι: Δημησιάνος Διονύσης, Σαλίτ Γαβριήλ
Ακραίοι: Σαλαβασίδης Παναγιώτης, Δασκαλόπουλος Φάνης, Νανόπουλος Δημήτρης.
Κεντρικοί: Μαυραγάνης Νίκος, Βλαχοστάθης Σωτήρης, Χασάπης Γιάννης, Καραγιάννης Γιώργος.
Διαγώνιοι: Βασιλάκος Κωνσταντίνος, ,Παπασταθόπουλος Ανδρέας, Λημναίος Γιώργος.
Λίμπερο : Σύρος Γιώργος, Καραγεώργος Βασίλης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr