background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πολύ κοντά να επιστρέψει σε ξένα χέρια η ομάδα

ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Όταν στις Συνελεύσεις και στις συγκεντρώσεις που προηγήθηκαν υπήρξε ενδιαφέρον μόνο από καμιά 20αριά ανθρώπους, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε καλύτερες εξελίξεις στον Παναιγιάλειο. Οι φωνές από τον Πέτρο Δαδιώτη και την απερχόμενη διοίκηση για την δημιουργία ενός νέου μελανόλευκου Συμβουλίου, το οποίο δεν θα είχε την υποχρέωση κατάθεσης χρημάτων, παρά μόνο να υπερασπιστεί κάποιο πόστο, δεν εισακούστηκαν από τους ανθρώπους της πόλης μας.

Είχε έρθει η στιγμή που ο Πέτρος Δαδιώτης δήλωσε: «Έχω μαζέψει χρήματα σε ποιον θα τα δώσω;». Άλυτο παραμένει ακόμα το πρόβλημα της σύστασης ενός νέου ΔΣ, γεγονός που έχει παγώσει προς το παρόν τα πράγματα και τα οδηγεί σε άλλες κατευθύνσεις.

Αυτή την ομάδα ποιος θα την πάρει;

Η μοναδική εξέλιξη που μπορεί πλέον να αναμένεται στον Παναιγιάλειο, είναι το τι θα προκύψει στη νέα Γενική Συνέλευση που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα πραγματοποιηθεί, με τις πρώτες πληροφορίες να την θέλουν στην τρέχουσα εβδομάδα. Μια Συνέλευση που δίνει την ευκαιρία να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων, που μπορεί να μην είναι από την περιοχή μας, αλλά «καίγονται» να πάρουν το τιμόνι της ομάδας, αψηφώντας αυτή την δύσκολη εποχή σε οικονομικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ήδη έχουν αρχίσει να χτυπούν τα τηλέφωνα στα μέλη της πρώην διοίκησης από κάποιους γνωστούς και άγνωστους ενδιαφερόμενους να πάρουν την σκυτάλη στο ΔΣ. Για το αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος είναι αρεστός ή όχι, η απόφαση θα παρθεί κατόπιν ψηφοφορίας από τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Παναιγιάλειου, για το αν και προς τα πού θα αλλάξει χέρια η ομάδα.
Ούτως ή άλλως ενδιαφέρον από το Αίγιο δεν υπάρχει. Η λύση να πάει η ομάδα προς το τοπικό ή προς διάλυση δεν είναι η καλύτερη, οπότε τι απομένει;

Θλιβερές οι εξελίξεις στους μελανόλευκους

Όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, υπάρχουν φωνές που βάλλουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, για λάθος χειρισμούς και αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται να ακουστούν διάφορα στην ερχόμενη γενική Συνέλευση, χωρίς φυσικά να βγει από όλα αυτά κάποιο κέρδος.

Το καλύτερο αυτή την στιγμή ίσως είναι να επικεντρωθούμε σε τι θα ακολουθήσει, παρά σε ότι προηγήθηκε.
Να μην βρεθεί και πάλι ο Παναιγιάλειος θύμα μιας κακής διαχείρισης, να μην μπουν περισσότερα χρέη στον ήδη φουσκωμένο λογαριασμό του.

Τελευταία ελπίδα για τον Αιγιώτικο Σύλλογο

Ο χρόνος πιέζει κι έχει παρέλθει από τα στάνταρ που θα επιθυμούσε η ομάδα. Εκεί που θέλαμε να είμαστε έτοιμοι στο παρά πέντε, φτάσαμε στο …και δέκα χωρίς να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.
Αυτή η έκτακτη γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει, θα είναι η τελευταία. Τουλάχιστον να υπάρξει αυτή τη φορά κάποιο αποτέλεσμα.
Η ομάδα ακόμα είναι σκόρπια και το αθλητικό καλεντάρι, την θέλει έτοιμη για τις 29 Αυγούστου, που είναι η ημερομηνία για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου.

Πήραν την ελευθέρα τους οι Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος

Η χαρακτηριστική καθυστέρηση των διοικητικών εξελίξεων στον Παναιγιάλειο, δεν μένει χωρίς συνέπειες. Έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις στους ποδοσφαιριστές, που προτιμούν να βρεθούν σε προετοιμασμένη θέση, στην περίπτωση που αλλάξουν κάποια πράγματα στη διοίκηση και δεν θα είναι αρεστά σε αυτούς. Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μπούνα για την Σύρο, πέρασαν και πήραν στα χέρια τους την ελευθέρα τους, οι ποδοσφαιριστές: Τάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Μαυρόπουλος και Γιώργος Μπακατσέλος. Μια κίνηση που από την μια μπορεί να σημαίνει να γίνει άμεσα εγρήγορση στον Παναιγιάλειο, μπορεί να κρύβει αμφιβολίες για κάποια ενδεχόμενη νέα διοίκηση, με την οποία μπορεί να υπάρξουν αποστάσεις στις συμφωνίες με αυτούς. Ακόμα μπορεί να έχουν σκεφτεί κάποιο δρόμο απόδρασης για άλλη ομάδα είτε γειτονική, είτε σε άλλες πολιτείες. Το σίγουρο είναι ότι οι προαναφερθέντες αποτελούν την πρώτη γραμμή κρούσης της μελανόλευκης ομάδας, διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία και αναγράφονται σε πρώτες θέσεις στις λίστες υποψήφιων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ελεύθερος και ο Βασίλης Χριστόπουλος

Επίσης ο Βασίλης Χριστόπουλος που είχε μετακινηθεί μεσούσης περιόδου στον Ιάλυσο, περιμένει από την ομάδα της Ρόδου που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και μάλλον δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Super League 2, να πάρει και αυτός την ελευθέρα του.

Ένας υπολογίσιμος ποδοσφαιριστής για τον Παναιγιάλειο, φαίνεται να περιμένει και την τελευταία έκτακτη γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου, πριν λάβει τις οριστικές του αποφάσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr