background img
banner
banner

Με Κορομπόκη στον πάγκο | ΦΩΤΟ

ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ – ΆΡΧΙΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Με την παρουσία του νέου προπονητή Παναγιώτη Κορομπόκη, ξεκίνησε από το Σάββατο 28/8 καθημερινές προπονήσεις ο Παναιγιάλειος, τις οποίες θα συνεχίσει μέχρι την παραμονή του αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ. Φυσικά το επίσημο παιχνίδι κυπέλλου με την Αθηναϊκή ομάδα που θα γίνει την Κυριακή 05/09, θα είναι περισσότερο φιλικού χαρακτήρα και θα αποτελέσει ένα πρώτο τεστ για τη νέα τεχνική ηγεσία σε ότι αφορά την εξέλιξη της κατάστασης στην Αιγιώτικη ομάδα.

Με 16 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή Κορομπόκη και του γυμναστή Σπύρου Σκολαρίκη ξεκίνησε το Σάββατο η προετοιμασία και συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής με 18 ποδοσφαιριστές.

Ήσαν οι μελανόλευκοι που παρέμειναν από την περυσινή ομάδα, σε αυτούς προστέθηκαν οι Στέλιος Καρβούνης και Δημήτρης Μητρόπουλος, οι οποίοι είχαν προπονηθεί με τον Παναιγιάλειο λίγο πριν ολοκληρωθεί η περυσινή σεζόν και κάποιοι ακόμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τεθεί υπό δοκιμή.

Βέβαια οι απογευματινές συνθήκες με τις ψηλές θερμοκρασίες δεν είναι οι καλύτερες για προπόνηση, υπήρξαν όμως και χειρότερες καταστάσεις με τις μεγάλες ζέστες του Αυγούστου.
Για τη Δευτέρα 30/8 η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο με το ραντεβού των ποδοσφαιριστών να έχει δοθεί για τις 5 το απόγευμα και αναμένεται να επεκταθούν αριθμητικά οι δοκιμές με κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν από διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Και ο Borris King στην προπόνηση ποζάρει δίπλα στον Αλέκο Ρούβαλη

Από τις καλύτερες επιλογές ο προπονητής Κορομπόκης

Με τις καλύτερες συστάσεις συνοδεύεται ο γνωστός προπονητής Παναγιώτης Κορομπόκης, ο οποίος μετά το επιτυχημένο έργο που είχε στη Λευκίμμη Κέρκυρας, ήρθε στον Παναιγιάλειο να ξεκινήσει μια ομάδα από το …μηδέν.

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Παναιγιάλειου, ο Μίλαν Πάβλοβιτς δεν ήταν σε θέση να συνεργαστεί με την ομάδα, αφού του παρουσιάστηκε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.
Τα καλύτερα λόγια για τη νέα τεχνική ηγεσία, είχε να πει και ο Σπύρους Λάμπρου.

Ο γυμναστής Σπύρος Σκολαρίδης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr