background img
banner
banner

Ορατός ο κίνδυνος να παραμείνει ακυβέρνητος ο Παναιγιάλειος

ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στο απροχώρητο παραμένει η κατάσταση στον Παναιγιάλειο, μια μέρα πριν την έκτακτη γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί, μήπως και βρεθεί κάποια λύση στο άλυτο διοικητικό πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που έχει τα επακόλουθά του, αφού για να λειτουργήσει ένα ΔΣ, χρειάζεται ένα κεφάλαιο που θα καλύπτει τα έξοδα και μια σοβαρή διοίκηση να το διαχειρίζεται.
Μπορεί στην Γ΄ Εθνική να μην υπάρχει υποχρέωση κάποιας εγγυητικής οικονομικής υποχρέωσης, υπάρχει όμως ένα μπάτζετ πολύ μεγαλύτερο από το περυσινό, που υπολογίζεται στις 150000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να είναι σε θέση να βγάζει πέρα τις μηνιαίες υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές ανάμεσα στις άμεσες υποχρεώσεις

Με την κίνησή να παραλάβουν την ελευθέρα τους, κάποιοι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές πέρασαν το μήνυμα της καθυστέρησης στις διοικητικές εξελίξεις, τον φόβο για την ανάληψη κάποιας νέας διοικητικής ηγεσίας, που δεν θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές αυριανές απαιτήσεις τους.
Μάλιστα για την ελευθέρα που έλαβαν κάποιοι μελανόλευκοι, υποστηρίζουν ότι είχαν συμφωνήσει συνεργασία μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Πήρε την ελευθέρα του και ο Νίκος Κοντογεώργος

Στη λίστα των μελανόλευκων που έχουν παραλάβει την ελευθέρα τους από τον Παναιγιάλειο, προστέθηκε και ο τερματοφύλακας Νίκος Κοντογεώργος, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε στην «Π» τα εξής: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παναιγιάλειο και την τελευταία προσωρινή διοίκηση, την οποία όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, εμπιστεύομαι απόλυτα. Το θέμα είναι αν υπάρξει κάποια διοικητική αλλαγή, θα ήθελα να συμβαδίζει με τη δική μου φιλοσοφία και τις απαιτήσεις μου. Θέλω λοιπόν να συνεχίσω στον Παναιγιάλειο με κάποιες προϋποθέσεις, διαφορετικά θα προτιμήσω να ασχοληθώ αποκλειστικά με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις».

Οι παραιτήσεις μείωσαν την αισιοδοξία στο ελάχιστο

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης έχαιραν της εμπιστοσύνης από τον περισσότερο φίλαθλο κόσμο, άσχετα αν μερικοί περίμεναν στην …γωνία για να καταλογίσουν ευθύνες από τον …καναπέ τους. Το κλίμα χάλασε και εκ των έσω, αφού όλες αυτές οι αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα, γέννησαν κάποιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται αύριο να τις δούμε να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Κάποιοι από την εθελοντική διοίκηση, προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τους τόνους στις τελευταίες διαφωνίες, όπως για παράδειγμα ο Μάριος Βαλαβάνης, που υπογραμμίζει ότι με τέτοιες συμπεριφορές, τα πράγματα περισσότερο χειροτερεύουν, από το να γίνονται καλύτερα.

Τι να περιμένουμε από την αυριανή Συνέλευση;

Μπορεί και τίποτα να μην βγει πάλι από την αυριανή Συνέλευση. Το γεγονός αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε λύσεις ανάγκης με τον πρώτο τυχόντα, γεγονός που δεν θα είναι το καλύτερο για τον Παναιγιάλειο, αν μάλιστα αναλογιστούμε «μαύρες» καταστάσεις του παρελθόντος.
Πάντως κάποιες επαφές που έχουν προκύψει με την προσωρινή διοίκηση, δεν τρέφουν ιδιαίτερης αξιοπιστίας.
Το θέμα της Παναχαϊκής, η οποία έχει περιέλθει στην μοίρα του Παναιγιάλειου, μπορεί να προσελκύσει στην Πάτρα υποψήφιους επενδυτές, που ίσως και να εκδήλωναν ενδιαφέρον για να αναλάβουν τον Παναιγιάλειο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr