background img
banner
banner

Πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στον Παναιγιάλειο

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Με μεγάλη προσφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σαν ποδοσφαιριστής στον Παναιγιάλειο ο αγαπητός της εξέδρας Χρήστος Παρασκευόπουλος, διατηρεί πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από το πέρασμά του στην ομάδα του Αιγίου. Παράλληλα δεν ξεχνά τα πρώτα προπονητικά του βήματα, τα οποία ξεκίνησε με τους μελανόλευκους.

Οι διοικητικοί …κραδασμοί στην Παναχαϊκή, στην οποία είχε αναλάβει την επαγγελματική δεύτερη ομάδα, τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τις υποχρεώσεις που είχε στην Πάτρα και να μεταφερθεί στον γειτονικό νομό της Ηλείας για τον ΠΑΟ Βάρδας.

Έχοντας αφιερωμένη και αυτός την καρδιά του στον Παναιγιάλειο, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του στo protionline.gr για τη νέα του συνεργασία, για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικης που θα βρεθεί απέναντι από τον Παναιγιάλειο και τις μελανόλευκες αναμνήσεις του:

Κλήθηκες για τον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας, πως αισθάνεσαι με τη νέα σου συνεργασία, πιστεύεις ότι καλύπτει τις παρούσες προπονητικές σου βλέψεις;
Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με πολύ όμορφο τρόπο και μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους έμπρακτα. Μου έδειξαν ότι ήμουν η 1η τους επιλογή για να φτιάξουν μια νέα ομάδα αλλάζοντας κατά τα 2/3 το έμψυχο υλικό και πηγαίνοντας σε πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας! Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχα περί της μιας εβδομάδας για πρακτικά θέματα και λόγω ότι δεσμευόμουν ακόμα με την ΠΑΕ Παναχαικη απάντησα θετικά και το μόνο που μένει τώρα είναι να στελεχώσουμε την ομάδα και να μπούμε σε προπονητικούς ρυθμούς!!

Η συγκυρία που περνάμε έχει υποβαθμίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Φοβάσαι για τυχόν εμπόδια στο φετινό πρωτάθλημα;
Γενικότερα τα τελευταία χρόνια υπάρχουν τρομερές δυσκολίες στην οργάνωση και στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διεξαγωγή ενός ολοκλήρου γύρου πρωταθλήματος σε 30 ημέρες (Super League 2) και η διεξαγωγή της Γ εθνικής σε έναν γύρο! Και σε όλα αυτά οι μικρότερες ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν λειτούργησαν καθόλου!! Ελπίζω να μην υπάρχουν τα ίδια προβλήματα και φέτος και να πάμε σε ένα πρωτάθλημα υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Έπαιξες στον Παναιγιάλειο, πέρασες και από τον πάγκο του σαν προπονητής, τώρα θα τον έχεις απέναντί σου αντίπαλο. Πώς έχεις σκεφτεί τα μεταξύ σας παιχνίδια στον ίδιο όμιλο;
Ναι έχω διατελέσει και παίκτης και προπονητής στην ομάδα , σίγουρα θα είναι ιδιαίτερες στιγμές αυτές που θα βρεθώ αντιμέτωπος με έναν σύλλογο που έχω διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του!

Ποια είναι η άποψή σου για την σημερινή κατάσταση στον Παναιγιάλειο; Ποιες είναι οι δικές σου αναμνήσεις;
Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για την σημερινή κατάσταση της ομάδας έχει αλλάξει πρόσφατα διοίκηση και δεν θέλω να εκφέρω την άποψη μου. Κρατάω μόνο τα καλύτερα και τις καλύτερες αναμνήσεις που είχα από τον Παναιγιάλειο είτε σε συνεργασίες, είτε σε επιτυχίες. Σίγουρα υπήρχαν και άσχημες στιγμές όπως και άσχημες συνεργασίες αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι , μια μικρογραφία της ζωής, έτσι λοιπόν προσπαθούμε να τις προσπεράσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά!!
Εδώ ζω και πάντα παρακολουθώ και νοιάζομαι για την ομάδα, δεν ξεχνώ την αγάπη που έχω εισπράξει από τον κόσμο της ομάδας και της πόλης και δεν ξεχνώ ότι ο Παναιγιαλειος μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω την καριέρα μου σαν προπονητής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr