background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Νικητής στον αγώνα «Κοσμάς ο Αιτωλός» ο Παπακωνσταντίνου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου (φωτό αρχείου). Ο δρομέας του Αθηνόδωρου τερμάτισε 1ος στα 10000μ του 7ου αγώνα “Κοσμάς ο Αιτωλός” με την πολύ καλή επίδοση 33.01.277. Ο αγώνας διεξήχθη με επιτυχία στις 22 Αυγούστου στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και διοργανώθηκε από το δήμο υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νίκος Ροδόπουλος με χρόνο 35.14 ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Νίκη Μπουκουβάλα με χρόνο 43.03.
Ο Κώστας Τέγας αναδείχθηκε νικητής στους άνδρες στο δρόμο των 5.000μ. σημειώνοντας χρόνο 18:36. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Άγγελος Ράπτης με χρόνο 19:06. Από τις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Παγαγιώτα Γκασούκα με χρόνο 24:10, με την Αργυρώ Λιόλιου να παίρνει την δεύτερη θέση με 25:36.

Οι αγώνες που έγιναν ήταν:

-Aγώνας 10,2χλμ. για ενήλικες
-Αγώνας 5,1χλμ. για ενήλικες και παιδιά άνω των 13 ετών
-Παιδικός Αγώνας 1 χλμ. για παιδιά έως 12 ετών
Εκκίνηση – Τερματισμός αγώνα: Κεντρική πλατεία Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, δόθηκαν βαρύτιμα μπρούτζινα μετάλλια. Κύπελλα δόθηκαν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, ενώ έπαθλα στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες των ηλικιακών κατηγοριών.

To απόγευμα της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου θα τελεστεί ο αγιασμός του Αθηνόδωρου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr