background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φιλική νίκη με το καλημέρα

ΓΙΑ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΜΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Αρκετά φιλικά κυρίως από ομάδες της Α΄ κατηγορίας που ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία έγιναν το Σαββατοκύριακο με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων τους.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο φιλικό της περιοχής μας, που έγινε στο γήπεδο της Ακράτας. Η γηπεδούχος Αιγείρα / Ακράτα έδωσε το πρώτο της φιλικό αγώνα έχοντας απέναντί της την Θύελλα Αιγίου, που είχε προλάβει νωρίτερα να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι, με τον Κυριάκο Αθανασίου να είναι «διαβασμένος» από την συμπεριφορά της ομάδας του.
Δουλεύοντας μάλιστα το σχήμα 4-4-2, είδε να ταιριάζει καλύτερα στην ανάπτυξη της στο γήπεδο.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Φίλιππος Σχοινάς, πειραματίστηκε αρκετά στο ξεκίνημα της συνάντησης, δοκιμάζοντας στην πορεία κάποιες αλλαγές και εξάγοντας τα πρώτα συμπεράσματα στο αγωνιστικό προφίλ της Αιγείρας / Ακράτας.

Ο προπονητής των γηπεδούχων χρησιμοποίησε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως επίσης και τον Ανδρέα Σπανό που ήρθε τελευταίος να προστεθεί στην ομάδα της Αιγείρας / Ακράτας.

Επικράτησε 3-2 η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας

Αν και στα φιλικά παιχνίδια δεν έχει σημασία τόσο το τελικό αποτέλεσμα, αφού προέχουν οι απαραίτητες δοκιμαστικές κινήσεις από τους πάγκους, τυπικά αναφέρουμε ότι η Αιγείρα / Ακράτα πήρε τη νίκη 3-2, αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ.

Προηγήθηκε 1-0 η Θύελλα με πλασέ του Λαμπίρη ύστερα από κόρνερ του Γκοτσόπουλου και 2-1 με τον Θεοφανόπουλο.
Για την Αιγείρα / Ακράτα σκόραρε με φάουλ για το 1-1 ο Κυρίκος και με μακρινό σουτ ο Παύλος Μητρόπουλος διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Το νικητήριο γκολ για το 3-2 των γηπεδούχων, σημείωσε με πέναλτι ο Μητρόπουλος, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Άνι.

Άτυχος ο Μίλτος Ράμμος

Σε διεκδίκηση της μπάλας ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Μίλτος Ράμμος, έσπασε το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού. Ο άτυχος μέσος θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τουλάχιστον μέρες.

Τα επόμενα φιλικά

Για την Αιγείρα / Ακράτα το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι την ερχόμενη Τετάρτη στην Πάτρα με τον Άρη και το Σάββατο με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.
Η Θύελλα Αιγίου θα παίξει την Κυριακή στο Αίγιο με την ΑΕ Καλαβρύτων.
Αιγείρα / Ακράτα: Καράμπελας, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Μάρκου, Μανθόπουλος, Πρέζας, Αλέφαντος, Κυρίκος, Παράνομος, Καλέλλης, Τσάκλας.
Ακόμα έπαιξαν: Τσίμπιτσης, Μητρόπουλος, Σπανός, Τσούρας, Γκόντας, Σταυρόπουλος, Μαλλής, Ντάνιελ.
Θύελλα Αιγίου: Κουρτάκης, Γκοτσόπουλος, Μπλάτα, Ραυτόπουλος, Αθανασίου, Αποστολόπουλος, Μητρόπουλος, Μουρτίκας, Λαμπίρης, Θεοφανόπουλος, Δημητρόπουλος.
Ακόμα έπαιξαν: Τιμοθέου, Καραΐνδρος, Ράμμος, Γκιώνης, Νικολακόπουλος.

Με επιτυχία η εκδήλωση της Αιγείρας / Ακράτας

Με ικανοποίηση από κάθε πλευρά που συνήνεσε στην γιορτή της Αιγείρας / Ακράτας, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στην πλατεία «Χρήστου Αρφάνη» στα Συλιβαινιώτικα.
Αρκετός κόσμος χάρηκε την ορχήστρα «περιΤεχνών», με πολλές γνωστές παρουσίες από τον Δήμο Αιγιάλειας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αιγιαλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η Αντιδήμαρχος Μαρία Σταυροπούλου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος, ο δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Γιαννούλης, ο πρόεδρος της Αγ. Βαρβάρας Θανάσης Ξυγκάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αν. Αιγιαλειας Γιώργος Σακελλαρόπουλος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγοπυ Αιγείρας Αμάντα Γεωργούλη, η πρόεδρος του Συλλόγου Αναγέννηση Ακράτας Μαρία Καρρά. Η διευθύντρια του 1ου Δημ.Σχολείου Ακράτας Νατάσα Ευσταθίου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Βαρβάρας κ. Αρφάνης και πολλά μέλη των ΔΣ συλλόγων και φορέων.

«Ας μας συγχωρέσουν όσοι δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε. Την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι», όπως είπε και ο Πρόεδρος του σωματείου Αιγείρας / Ακράτας Κώστας Αλέφαντος, «ενωμένοι σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Ένα μεγάλο μπράβο από τον Κώστα Αλέφαντο στον Σύλλογο «ΠερίΤΕΧΝΩΝ» και ιδιαίτερα στον Βλάσση Τσόγκα και ένα ευχαριστώ στον ακούραστο και εργατικό μέλος μας και Πρόεδρο της Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων Παναγιώτη Κρικέτο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr