background img
banner
banner

Αίτημα για παροχή δωρεάν ελέγχου για covid-19

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ

Μετά την εντολή του υπουργείου Υγείας για ένα rapid test την εβδομάδα σε κάθε εργαζόμενο της εστίασης και στις τουριστικές επιχειρήσεις, με προσωπική επιβάρυνση του ίδιου ή του ιδιοκτήτη, εύλογη είναι η αγανάκτηση των καταστημάτων εστίασης που εκφράζονται στον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας, ζητώντας να βρεθεί κάποια λύση.
Η διοίκηση του Συλλόγου προχωρά σε παρέμβαση προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ζητώντας του να δείξει άμεσα τα αντανακλαστικά του σε αυτό το θέμα και να απορροφήσει το κόστος των τουλάχιστον 80 ευρώ το μήνα στους εργαζόμενους που ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί.

Όπως σημειώνει, ΄΄εμείς ως Εμπορικός ήδη μιλήσαμε με τον διοικητή του Νοσοκομείου του Αιγίου που δυστυχώς όπως μας ενημέρωσε δεν μπορεί το νοσοκομείο να εξυπηρετήσει πέραν των ασθενών και των εν δυνάμει ασθενών (δηλ όποιων πιστεύουν πως νοσούν και μετά από εξετάσεις να τους γίνει rapid test). Επίσης κάναμε και κάνουμε ενέργειες με μερικά από τα λίγα ιδιωτικά ιατρεία της περιοχής μας (που κάνουν αυτού του είδους την εξέταση) και ζητάμε ειδικές μειωμένες τιμές για τα δεκάδες μέλη μας. Ήδη υπάρχουν οι πρώτες θετικές απαντήσεις στο αίτημά μας. Πέραν των δικών μας ενεργειών για να στηρίξουμε τις ήδη ταλαιπωρημένες επιχειρήσεις εστίασης καθώς και των εργαζόμενων αυτής, για άλλη μια φορά ζητάμε από το υπουργείο Υγείας να μεριμνήσει άμεσα για τη χορήγηση κουπονιού για ΔΩΡΕΑΝ rapid test΄΄.

Και καταλήγει απευθυνόμενη στα μέλη του Συλλόγου: ΄΄Συνάδελφοι δείξτε υπομονή και δύναμη. Κάθε μέρα παλεύουμε και πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr