background img
banner
banner

Αιτήσεις εγγραφής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, επιθυμώντας να βοηθήσει τη σύγχρονη δοκιμαζόμενη οικογένεια στο πλαίσιο των ποιμαντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, προβαίνει στην λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που προέρχονται από άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες που αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια, κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω: Αίτηση εγγραφής, Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος, Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας (όπου απαιτείται).

Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως από την Δευτέρα 30 Αυγούστου έως την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 10.00 το πρωί με 12.00 το μεσημέρι.
Την συγκέντρωση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα αναλάβει ο κύριος Παναγιώτης Κατσιβάλης στο ισόγειο των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως επί της οδού Ρωμανιώλη 41.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα και την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα δίδονται από την κ. Θεοδώρα Μπαρμπούνη, Φιλόλογο, Υπεύθυνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 26910 21777, εσωτ.: 101).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr