background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κοντά ακόμα σε έναν πρώην μελανόλευκο

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΠΑΝΟ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Έχει εισέλθει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι η Αιγείρα / Ακράτα, ανακοινώνοντας μέρα παρά μέρα γνωστά ονόματα από τον ποδοσφαιρικό χώρο, που σίγουρα της δίνουν ένα περισσότερο ποιοτικό και ανταγωνιστικό προφίλ.

Το νέο όνομα που ανακοίνωσε το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας, είναι ο επιθετικός Ανδρέας Σπανός, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την Δόξα Παραλίας.
Παράλληλα κάποιες επαφές με έναν γνωστό πρώην μελανόλευκο είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται μετά τον Νίκο Βλάχο, να έχουμε ακόμα μια ανακοίνωση με ποδοσφαιριστή προερχόμενο από τον Παναιγιάλειο.

Μετράει τις δυνάμεις της το Σάββατο με Θύελλα

Μετά την αναβολή του φιλικού αγώνα με την ΑΕ Καλαβρύτων, η Αιγείρα / Ακράτα θα δώσει τώρα το πρώτο της φιλικό το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο την Θύελλα Αιγίου.
Ένα δυνατό φιλικό με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού θα βρεθούν αντίπαλες δυο ομάδες από την περιοχή μας, με την Θύελλα να έχει παίξει ήδη το πρώτο της φιλικό και θεωρητικά να παρουσιάζεται περισσότερο έτοιμη.

Παράλληλα το γήπεδο Πλαστήρα, δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα στην Θύελλα, που κάνει εκεί τις προπονήσεις της και το γνωρίζει αρκετά καλά.
Μετά το γειτονικό φιλικό, ακολουθεί για την Αιγείρα / Ακράτα η φιλική συνάντηση με τον Άρη Πατρών, ο οποίος θεωρείται από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις του ομίλου μας.

Αύριο Πέμπτη η εκδήλωση ο Α.Ο. Αιγείρας / Ακράτας

Σε συνεργασία με τον σύλλογο κοινότητας Συλιβαινιωτίκων και την ορχήστρα «περιΤεχνών», η Αιγείρα / Ακράτα πραγματοποιεί αύριο στις 9:30 το βράδυ εκδήλωση, στην πλατεια «Χρήστου Αρφάνη». Τα έσοδα θα διατεθούν για το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας, το οποίο από την πλευρά του ευχαριστεί τον γειτονικό σύλλογο και την ορχήστρα «περιΤεχνών».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr