background img
banner
banner

Βασίλης Μπούνας: ‘‘Αποχωρώ περήφανος και με καρδιά ασπρόμαυρη’’

ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ

Αισθανόμενος την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναιγιάλειου με αφορμή την αποχώρησή του ύστερα από την συμφωνία συνεργασίας με την Ελλάδα Σύρου, ο πρώην αρχηγός της ομάδας του Παναιγιάλειου.

Ο Βασίλης Μπούνας μίλησε για την προσφορά του στον Αιγιώτικο Σύλλογο:
«Πριν από δυο χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπώ όσο καμία άλλη ίσως στην πιο δύσκολη περίοδο που διένυε τα τελευταία χρόνια με τον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα. Μια απόφαση λεπτού θεώρησα υποχρέωση μου να συμμετέχω στην αναγέννηση και την επαναφορά της ομάδας αρχικά στην Γ΄ εθνική και ύστερα όσο ψηλότερα μπορούσε.
Απολογισμός των δυο χρόνων ήταν ότι καλύτερο, παρόλο την κατάσταση με τον ιό Covid-19 παρόλο, τις διακοπές και την ταλαιπωρία ενδιάμεσα με την καραντίνα. Και στις δυο σεζόν η ομάδα ήταν στην Πέμπτη κατηγορία και τώρα είναι στην Τρίτη κατηγορία και τα εθνικά πρωταθλήματα. Αυτη η προσπάθεια χτίστηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη προς την ομάδα της πόλης, ξανασυναντήθηκα με φίλους, συμπαίκτες, διοίκηση όλοι γνωστοί. Μια καλή συνταγή για να πετύχεις και πραγματικά τα καταφέραμε.»

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναιγιάλειο, ο Βασίλης Μπούνας είπε:
«Γεμάτος στιγμές χαραγμένες στην καρδιά μου, περηφάνια και μια καρδιά ασπρόμαυρη, δυστυχώς για πολλοστή φορά αποχωρώ από την ομάδα με στόχο μου πλέον, παρά τα 36 μου χρόνια να με έχει ο Θεός καλά να επιστρέψω και να σταματήσω το ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο και σε αυτήν την ομάδα, με αυτή την φανέλα.
Σας αγαπώ πάντα όλους ειλικρινά ακόμα και τώρα που φεύγω, ενεργούσα μόνο και μόνο για το καλό της ομάδας.
Εις το επανιδείν λοιπόν’’.

Η αποχώρηση του Μπούνα δεν βρήκε ακόμα μιμητή

Τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Μπούνας είχε ταχθεί στο πλευρό της προσωρινής διοίκησης, είχε να επιδείξει περιθώρια υπομονής, τα οποία φάνηκε ότι έλαβαν τέλος.
Ο πρώην μελανόλευκος έδειξε πρώτος τον δρόμο εξόδου από την ομάδα, παράδειγμα το οποίο δεν ακολούθησαν ακόμα τουλάχιστον οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Εσπευσαν μεν να παραλάβουν την ελευθέρα τους, οι περισσότεροι όμως περιμένουν την εξέλιξη που θα έχει διοικητικά ο Αιγιώτικος Σύλλογος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr