background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Ξεκίνημα προετοιμασίας στις 21 Αυγούστου για τον Α.Ο. Αιγιαλέων

Ν. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 2η ΦΑΣΗ ΤΗΣ PRE LEAGUE»

Την περυσινή χρονιά ο Α.Ο. Αιγιαλέων έμεινε με τη… χαρά της επικείμενης συμμετοχής του στη νεοσύστατη pre league αφού το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε λόγω της πανδημίας. Φέτος όμως μετράει ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. Η σύσταση της Preleague, βρίσκει την ομάδα της Αιγιάλειας υπερήφανη για την κατάκτηση του σημαντικότερου στόχου που έθεσε ποτέ στην 8ετή ιστορία της, ενώ όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι να απολαύσουν αυτή την επιτυχία. Να σημειωθεί, ότι ο Α.Ο. Αιγιαλέων των Ανδρών είναι σήμερα η μοναδική ομάδα βόλεϊ της Αχαΐας που θα εκπροσωπήσει τον νομό σε τόσο υψηλό επίπεδο και όλοι αναγνωρίζουν το βάρος αυτής της ευθύνης συλλογικά αλλά και ατομικά.

“Η υπόσχεση που δίνουμε είναι πως θα κινηθούμε, όπως πάντα, με δυναμισμό, συγκέντρωση αλλά και ψυχή στο παρκέ. O πυρήνας της οποίας έχει στελεχωθεί με αθλητές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδό της, αλλά και με νέες προσθήκες στις οποίες προχωρήσαμε με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη πως μοιραζόμαστε στόχους, αξίες και ιδανικά, κοινά για όλη την ομάδα. Ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά με υγεία και δύναμη!”, δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Ηλιόπουλος.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Ίδιος με πέρυσι, δηλαδή να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα του ομίλου και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, όπου θα διεξαχθεί ένα νέο μίνι πρωτάθλημα με τη συμμετοχή και των ομάδων του βορά. Δεν μπορούμε να μιλάμε για άνοδο στη Volley League, το επίπεδο πλέον αλλάζει. Eίναι άλλα τα οικονομικά μεγέθη και ο Α.Ο. Αιγιαλέων δεν είναι έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο άνοιγμα. Τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή. Να μείνουμε φέτος στην pre league γιατί τη σεζόν 2022-23 αναμένεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα και στο οικονομικό κομμάτι και σε αυτή την κατηγορία, κυρίως με τις επιχορηγήσεις

Έγιναν κάποιες επαφές με ανθρώπους που θα έμπαιναν στην ομάδα και θα βοηθούσαν οικονομικά;
Μας έγιναν τρεις προτάσεις και ομολογώ ότι τουλάχιστον η μία εξ αυτών ήταν πολύ καλή, είχε όραμα και η ομάδα θα μπορούσε να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο. Μελετήσαμε όλες τις προοπτικές αυτής της συνεργασίας και καταλήξαμε σε αρνητική απόφαση, τουλάχιστον για φέτος. Νομίζω πως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ακόμη τέτοιες καταστάσεις. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Είναι θέματα οργάνωσης, αθλητικών εγκαταστάσεων, ανθρώπων που θα συμπορευτούν μαζί μας σε ένα τόσο μεγάλο άνοιγμα. Και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι έτοιμη και η πόλη να υποδεχθεί κάτι τέτοιο.

Η έναρξη προετοιμασίας του Α.Ο. Αιγιαλέων έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου και πιθανότατα θα γίνει νέα κλήρωση για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το περυσινό πρόγραμμα ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα υποδεχόταν στην πρεμιέρα την ομάδα της Καλαμάτας. Οι 6 ομάδες του ομίλου φυσικά δεν αλλάζουν και είναι οι Α.Ε.Κ., Γ.Σ. Πανιώνιος, Α.Σ. Κέρκης, Α.Σ. Πανερυθραϊκός, Α.Ο. Αιγιαλέων και Α.Ο. Καλαμάτα 80

31/12/2021 η κλήρωση της λαχειοφόρου

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων ενημερώνει πως οι κάρτες διαρκείας που κυκλοφόρησαν πέρυσι ισχύουν κανονικά για τη φετινή χρονιά μετά την ακύρωση του πρωταθλήματος για την περίοδο 2020-21. Όσο για την κλήρωση της λαχειοφόρου με δώρο ένα ποδήλατο Ideal, αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Συλλυπητήρια για το πένθος του Π. Παπαδόπουλου

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και με ανάρτησή της στη σελίδα του ΑΟ. Αιγαλέων, η διοίκηση αναφέρει:
Ολόκληρη η οικογένεια του Α.Ο. Αιγιαλέων, σφίγγει σε μια ζεστή αγκαλιά γύρω από τον αγαπημένο μας φίλο και προπονητή της ανδρικής ομάδας, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, καθώς η οικογένειά του κι εκείνος, θρηνούν το χαμό του πατέρα του. Το σωματείο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια. «Πατέρας! – Στον ίδιο τον Θεό δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε πιο άγιο όνομα.»

Το φετινό ρόστερ

Σε σχέση με την ομάδα που θα ξεκινούσε πέρυσι υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Αποχώρησε ο Δρακόπουλος ενώ και ο Ανδρέας Δασκαλόπουλος δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Επέστρεψε στην ομάδα ο Νανόπουλος μετά από απουσία ενός χρόνου και αποκτήθηκε ο 19 χρονος δίμετρος διαγώνιος Γεώργιος Λημναίος, φοιτητής από τη Χίο.
– Κωνσταντίνος Βασιλάκος, διαγώνιος (αρχηγός)
– Γεώργιος Λημναίος, διαγώνιος
– Διονύσης Δημησιάνος, πασαδόρος
– Φάνης Δασκαλόπουλος, ακραίος
– Βασίλης Καραγιώργος, λίμπερο
– Γιώργος Καραγιάννης, κεντρικός μπλοκέρ
– Νίκος Μαυραγάνης, κεντρικός μπλοκέρ
– Ανδρέας Παπασταθόπουλος, διαγώνιος
– Γιώργος Σύρος, λίμπερο
– Παναγιώτης Σαλαβασίδης, ακραίος
– Χρίστος Σωκράτους, πασαδόρος
– Δημήτρης Νανόπουλος, ακραίος
– Σωτήρης Βλαχοστάθης, κεντρικός μπλοκέρ
– Γιάννης Χασάπης, κεντρικός μπλοκέρ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Παναγιώτης Παπαδόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr