background img
banner
banner

Διακοπές στα Διγελιώτικα για τον νεαρό τερματοφύλακα Σπύρο Σουλιώτη

ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ»

Την ομορφιά της Ελλάδας δεν την αλλάζεις, ακόμα και τώρα που …φλέγεται. Δεν ισχύει αυτό όμως και σε άλλα πράγματα, που μπορείς να βρεις σε ξένους τόπους,
Κι επειδή το θέμα έχει να κάνει με τον αθλητισμό, έχοντας τα πρόσφατα επίσης παραδείγματα με τους δυσαρεστημένους αθλητές μας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο και τα ελάχιστα διαθέσιμα εφόδια που είχαν για να κάνουν πρωταθλητισμό.

Ο εικονιζόμενος Σπύρος Σουλιώτης, με τον συνονόματο παππού του, τον πατέρα του Κωνσταντίνο και τον αδελφό του Άγγελο, ήρθε από την Γερμανία για διακοπές στα Διγελιώτικα.
Από την παιδική του ηλικία αγωνίζεται εκεί στα παιδικά τμήματα, ξεχώρισε και αποκτήθηκε από την Βόλφσμπουργκ. Επιλέχθηκε στους δυο βασικούς τερματοφύλακες της Κ15, η οποία διαθέτει: Τρεις προπονητές για το ίδιο τμήμα, 4 προπονητές τερματοφυλάκων για όλα τα τμήματα, με τους δυο από αυτούς να παρευρίσκονται σε κάθε προπόνηση.
Επίσης στην Κ15 υπάρχει Γυμναστής, Ψυχολόγος, Φυσικοθεραπευτής – Γιατρός, Φροντιστής.

Υπάρχει περίπτωση στην Ελλάδα να του παρέχει κάποια ομάδα όλο αυτό το εξειδικευμένο προσωπικό; Για να μην πούμε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις τα διαθέσιμα γήπεδα και την ποιότητα του αθλήματος.

Άκυρο λοιπόν για το ποδόσφαιρο η Ελλάδα. Αναντικατάστατη όμως για διακοπές, που είναι και ο σημαντικός λόγος που ήρθε στο Αίγιο ο νεαρός Σπύρος Σουλιώτης, όπως επίσης να συναντήσει τον αγαπημένο του παππού, τους συγγενείς και φίλους που νοστάλγησε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr