background img
banner
banner

Επανεμφάνιση Γκάμαρη με πρόταση για Παναιγιάλειο

ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ενας παλιός γνώριμος εμφανίσθηκε την Πέμπτη 5/8 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, έτσι το προεδρείο από τους Κώστα Δεληγιάννη και Πέτρο Ανδρουτσόπουλο, ρώτησε αν εκτός του Γιώργου Γκάμαρη, ο οποίος είχε βρεθεί και στο παρελθόν στη διοίκηση του Παναιγιάλειου επί προεδρίας Κασκαντίρη και περίμενε να καταθέσει την πρότασή του, υπάρχει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για την διοίκηση του Παναιγιάλειου. Τυπική περισσότερο η ερώτηση, αφού και σε αυτή την 3η και τελευταία Συνέλευση, η εικόνα της προσέλευσης δεν είχε τίποτα διαφορετικό από τις προηγούμενες. Χωρίς άλλον ενδιαφερόμενο, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Γκάμαρης

Γιώργος Γκάμαρης: «Ζητάμε την εντολή να πάρουμε τη διοίκηση»

«Όπως γνωρίζουμε είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, μάθαμε για την παραίτηση του ΔΣ και ύστερα από κάποιες τηλεφωνικές επαφές που είχαμε με την προσωρινή διοίκηση, ήρθαμε στο Αίγιο να μαζέψουμε κάπως την κατάσταση. Συγκεντρώσαμε κάποιους επενδυτές να βοηθήσουν. Έχουμε τη διάθεση και τη δυνατότητα να θέσουμε τις βάσεις και να βάλουμε την ομάδα στο γήπεδο.
Είχαμε συνάντηση και με τον δήμαρχο, ο οποίος μας είπε ότι όσο υπάρχει υγεία θα στηρίξει την προσπάθεια, όπως και ο χορηγός μας Borris King, που είναι η μπύρα ΖΕΟΣ και είναι τώρα παρών, θα σταθεί κι αυτός δίπλα μας. Αυτό που ζητάμε είναι η εντολή να πάρουμε τη διοίκηση και να βαδίσουμε την ομάδα με αξιοπρέπεια.»

Αντιδράσεις φιλάθλων

Κάποιες αντιρρήσεις φιλάθλων ακολούθησαν, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε κάποια κακώς κείμενα της προηγούμενης θητείας του Γιώργου Γκάμαρη στον Παναιγιάλειο, χωρίς να υπάρξουν προεκτάσεις, αφού δόθηκαν κάποιες εκατέρωθεν εξηγήσεις.

Αναφερόμενος στις απαιτήσεις της ομάδας του Παναιγιάλειου, ο Γ. Γκάμαρης έδειξε βέβαιος ότι μπορούν να καλύψουν τα έξοδα της κατηγορίας, σε μισθούς, το φαγητό και τα σπίτια των ποδοσφαιριστών.

Όπως είπε υπάρχουν πίσω κάποιοι χορηγοί και με τα χρήματα της διοίκησης θα καλυφτούν τα έξοδα.

Πέτρος Ανδρουτσόπουλος, Κώστας Δεληγιάννης

«Στο πλάνο μας αναπτυξιακές ηλικίες και ντόπια παιδιά»

«Στόχος μας και πλάνο είναι να δουλέψουμε με αναπτυξιακές ηλικίες, να δώσουμε ευκαιρίες στα ντόπια παιδιά και με 5-6 μεταγραφές να κάνουμε την ομάδα ανταγωνιστική. Να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του και να αναδείξει τα δικά του παιδιά.

Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι μια προσπάθεια με ροή και συνοχή και με 10 φίλους δίπλα μας να κάνουμε κάτι καλό. Έχουμε φτιάξει έναν προϋπολογισμό 150.000 ευρώ που μπορούμε να καλύψουμε, αρκεί να μην συναντάμε εμπόδια.

Βλέποντας και κάνοντας το Δεκέμβρη μπορεί να κάνουμε δυο ακόμα μεταγραφές να πάμε για πρωταθλητισμό.

Υπάρχει μια καθυστέρηση φυσικά και χαμένος χρόνος που πρέπει να καλύψουμε. Όσον αφορά τον Τζιμπούρ για τον οποίο ακούστηκαν κάποια δυσμενή σχόλια, έχει αποδείξει στα γήπεδα την αξία του. Θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ρόλος που μπορεί κάλλιστα να ανταποκριθεί.» Συνέχισε ο κ. Γκάμαρης, δηλώνοντας αισιόδοξος για τον νέο Παναιγιάλειο

«Να χτίσουμε από την αρχή ένα μέγεθος που αξίζει στον Παναιγιάλειο»

«Να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή αυτή τη φορά με τα παιδιά από την περιοχή και με καλές μεταγραφές, να φτιάξουμε ένα μέγεθος που θα ανταποκρίνεται στο όνομα του Παναιγιάλειου.
Εδώ ήρθαμε να βοηθήσουμε, ακόμα κι αν αυτό γίνει σε κάποια άλλη διοίκηση. Να μην ξύνουμε πληγές του παρελθόντος, να κάνουμε μια προσπάθεια από την αρχή.
Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στην πόλη, έχω κάνει επενδύσεις, όπως θα έρθουν και κάποιοι ακόμα να επενδύσουν να ανοίξουν θέση εργασίας. Αν δεν βρούμε ανταπόκριση, δεν θα κάνουμε κάτι με το ζόρι».

Συνάντηση με την προηγούμενη διοίκηση

Χωρίς δεύτερη επιλογή, η προηγούμενη διοίκηση έχοντας υποβάλλει την παραίτησή της, θα κάνει ένα ενημερωτικό ραντεβού σήμερα ή αύριο με τον Γιώργο Γκάμαρη, σε ότι αφορά υλικό και ρόστερ στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλη ένταση και διαφωνία ανάμεσα στον Πέτρο Δαδιώτη και τον Τάσο Βασιλείου για τους χειρισμούς και τις συμπεριφορές των τελευταίων ημερών, που διήρκησε αρκετή ώρα, με αυστηρή κριτική ανάμεσα στις δυο πλευρές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr