background img
banner
banner

Ιερές ακολουθίες για την κατάπαυση των πυρκαγιών

ΣΕ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας έγινε γνωστό ότι με την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου, θα τελεσθούν Ιερές ακολουθίες με σκοπό την κατάπαυση των πυρκαγιών που μαστίζουν την χώρα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα: Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί μεταφορά των Αχράντων Παθών από την Ιερά Μονη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η υποδοχή τους στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού και στη συνέχεια θα τελεσθεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας.

Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά της Τιμίας Κάρας του Αγίου Αλεξίου από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας και της Χειρός του Αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, η υποδοχή τους στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού και στη συνέχεια θα τελεσθεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας.

΄΄Στις Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας. Παρακαλούμε τον θεοφιλή λαό μας να προσέλθει στις ανωτέρω Ακολουθίες, ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Τριαδικό Θεό για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας΄΄, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr