background img
banner
banner

Με νέα πρόσωπα και μεγάλη αισιοδοξία αρχίζει την πρετοιμασία η Αιγείρα / Ακράτα | ΦΩΤΟ

Παύλος Μητρόπουλος

Στην Αιγείρα / Ακράτα έχουν πάρει σοβαρά το ρόλο τους, ως εκπρόσωποι της Α΄ κατηγορίας. Πέρα από το ποιοτικό έμψυχο υλικό που διαθέτει η ομάδα, έρχονται έμπειροι παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία, με μερικούς μάλιστα από αυτούς να έχουν ανέβει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Τι να πούμε για την πολυσύνθετη προσωπικότητα του Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα, φορώντας την φανέλα μεγάλων ομάδων. Ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς ζήτησε στη διοίκηση να τον έχει στη διάθεσή του και του έγινε η χάρη.

Νίκος Τσιμπιτσης

Νίκος Μανθόπουλος

Τσίμπιτσης και Μανθόπουλος από την Θύελλα Πάτρας

Ο Νίκος Τσίμπιτσης που μετά την περυσινή διακοπή του τοπικού πρωταθλήματος έφυγε να ενισχύσει την Θύελλα Πάτρας, επέστρεψε και πάλι στην προηγούμενη ομάδα του, την Θύελλα Αιγείρας. Μαζί του προστέθηκε και ο αμυντικός Νίκος Μανθόπουλος.

Απόστολος Ξυδης

Από το Προάστειο ο Ξύδης, έρχεται και ο Γκόντας από τον Κεραυνό

Με το ξεκίνημα των μεταγραφών η Αιγείρα / Ακράτα απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Αποστόλη Ξύδη από τη Νίκη Προαστείου, ενώ παράλληλα «έκλεισε» και τον τερματοφύλακα Βασίλη Γκόντα από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και περιμένει το δελτίο του για να τον εντάξει και επίσημα στην ομάδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr