background img
banner
banner

Μπαίνει γήπεδο σήμερα ο Παναιγιάλειος

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του Παναιγιάλειου. Η καθυστέρηση της προετοιμασίας για κύπελλο και πρωτάθλημα, επιβάλλει πλέον κεφάλια κάτω, σκληρή δουλειά χωρίς αναβολές, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η ομάδα του Αιγίου ανταγωνιστική και να εκπέμπει σεβασμό σε κάθε αντίπαλο.

Γνωριμία Πάβλοβιτς με ποδοσφαιριστές

Έχοντας παραλάβει ρουχισμό και κάνοντας τα ράπιντ τεστ, οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές που θα παραταχθούν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Παναιγιάλειου θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή Μίλαν Πάβλοβιτς.

Εκτός από τους περυσινούς μελανόλευκους που παραμένουν στο ρόστερ του Παναιγιάλειου, στην σημερινή προπόνηση θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές υποψήφιοι για μεταγραφή στο Αιγιώτικο σωματείο, ενώ παράλληλα θα γίνουν και κάποιες δοκιμές.

Αναβολή του αγώνα κυπέλλου

Η καθυστερημένη έναρξη προετοιμασίας στον Παναιγιάλειο, δημιουργεί πρόβλημα ετοιμότητας στον προγραμματισμένο αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ, για τις 29 Αυγούστου.
Το νέο ΔΣ ζήτησε από την Αθηναϊκή ομάδα μια αναβολή, που έγινε αποδεκτή και απομένει να επισημοποιηθεί και από την Επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ.
Αν όλα πάνε καλά, η αναμέτρηση κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr