background img
banner
banner

Νομική και Ιατρική «κέρδισαν» τους αριστούχους της Αιγιάλειας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

«Παράθυρο» στη φοιτητική ζωή, τη γνώση αλλά και την αγορά εργασίας άνοιξαν οι πανελλαδικές εξετάσεις 2021. Οι βάσεις ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, βάζοντας κάθε υποψήφιο επιτυχόντα στη σχολή που θα χαράξει το μέλλον του.

Στην Αιγιάλεια τα ποσοστά συμμετοχής ήταν αρκετά υψηλά, παρά την ιδιαιτερότητα της χρονιάς και το γεγονός ότι η προετοιμασία και οι εξετάσεις διεξήχθησαν εν μέσω των ειδικών συνθηκών του κορωνοϊού. Τα στοιχεία δείχνουν πως το 95,98% των υποψηφίων των ΓΕΛ που ξεπέρασαν την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και υπέβαλαν μηχανογραφικό, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολές/Τμήματα ΑΕΙ. Όμως επιτυχίες σημείωσαν και οι υποψήφιοι του ΕΠΑΛ Αιγίου.

Στην πλειονότητά τους, οι προερχόμενοι από τα Λύκεια της Αιγιάλειας αριστούχοι, εισάγονται σε νομικές και ιατρικές σχολές, ενώ μία εξ αυτών θα είναι φοιτήτρια του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών. Το πόσο βέβαια θα παραμείνει στο Αίγιο, είναι μία άλλη ιστορία…

Σημασία έχει για την ώρα ότι στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου εισάγονται 136 νέοι φοιτητές. Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή Φυσικοθεραπείας (Αίγιο) – ΓΕΛ Γενική Σειρά Ημ. στο Πανεπιστήμιου Πατρών (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 1273), είναι 14.070 μόρια (Επιστημονικό πεδίο 3), με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής 13.93. Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 17.459 μόρια.

Συνολικά, σε όλη τη χώρα, σε 429 σχολές κατέγραψαν άνοδο οι βάσεις 2021 εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ 112 ήταν οι σχολές όπου σημειώθηκε πτώση.

Ικανοποίηση για τις σχολές που εισάγονται οι υποψήφιοι της Αιγιάλειας

Ικανοποιημένοι για τις επιδόσεις των μαθητών των σχολείων τους και τις σχολές που εισάγονται, δήλωσαν στο protionline.gr διευθυντές.  Ο διευθυντής Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Αιγίου, με σχετική ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν τους τελειοφοίτους και αποφοίτους του Σχολείου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021. ΄΄Εύχονται δε κάθε επιτυχία στις ακαδημαϊκές τους σπουδές, στην προσωπική τους ζωή και κυρίως να έχουν υγεία και δύναμη σε μια περίοδο δύσκολη λόγω της πανδημίας που βιώνει η χώρα μας΄΄, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Ο διευθυντής του ΓΕΛ Διακοπτού Στράτος Χαριτωνίδης αναφέρει στo protionline.gr: ΄΄Φέτος, παρά τις δυσκολίες, τα παιδιά μας εισάγονται σε πολύ καλές σχολές, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, δεδομένων και των δυσκολιών που υπήρξαν λόγω covid, αλλά και δεδομένης της ανόδου των βάσεων. Παρόλα αυτά, έχουμε επιτυχίες και εισαγωγή σε σχολές όπως Ευελπίδων, Νομική, Μαθηματικό, Μοριακή Βιολογία κ.λπ. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία΄΄.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του ΓΕΛ Αιγείρας Αναστασία Καμπούρη, ερωτηθείσα από τo protionline.gr, επισήμανε: ΄΄Τα παιδιά του ΓΕΛ Ακράτας διέπρεψαν. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η εκπαίδευση λόγω της πανδημίας σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς πανελλαδικά, οι μαθητές του ΓΕΛ Ακράτας απέδειξαν ότι η θέληση είναι δύναμη και ότι, όταν υπάρχει στοχοθεσία και διάθεση συνεργασίας, κάθε εμπόδιο μπορεί να μετουσιωθεί σε μια νέα δύναμη με απεριόριστες δυναμικές. Στην συντριπτική πλειοψηφία οι υποψήφιοίμας κατέλαβαν μια θέση στην σχολή της 1ης επιλογής τους: Ιατρική, Νομική, Πολυτεχνικές και Οικονομικές σχολές είναι παρούσες στην λίστα των επιτυχόντων του ΓΕΛ Ακράτας. Δεν έχω παρά να καταθέσω την απέραντη χαρά μου ως δασκάλα και την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου προς τους συναδέλφους, τους γονείς/κηδεμόνες και βεβαίως στους μαθητές μας, που με κάθε τρόπο υπερέβαλαν εαυτούς, για να νιώθουμε σήμερα όλοι περήφανοι και ευέλπιδες. Συγχαίρουμε εγκάρδια τους νέους φοιτητές μας και τους ευχόμαστε από καρδιάς να μας αποχαιρετούν με το «άμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες»΄΄.

Αξίζει ωστόσο να δει κανείς το πού επέλεξαν να εισαχθούν και τι θα σπουδάσουν οι αριστούχοι της Αιγιάλειας…

Σωτηρία Δημητρίου: Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, Τμήμα Νομικής

Η Σωτηρία Δημητρίου, τελειόφοιτη του 2ου ΓΕΛ Αιγίου. Συγκέντρωσε 18.406 μόρια στη θεωρητική κατεύθυνση και εισάγεται στη ΣΑΣ (Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων) και συγκεκριμένα στο Τμήμα Νομικής Επιστήμης Θεσσαλονίκης. Η ίδια εξηγεί στo protionline.gr τους λόγους που την οδήγησαν να επιλέξει ένα τέτοιο αντικείμενο: ΄΄Ουσιαστικά, αυτή η σχολή «παντρεύει» αυτά που με ενδιέφεραν. Δηλαδή τη νομική σχολή που ήθελα να σπουδάσω, και τον στρατό διότι πιστεύω ότι μου ταιριάζουν τα σώματα ασφαλείας΄΄. Όσο για την επιτυχία της, τόνισε: ΄΄Νιώθω πολύ τυχερή και υπερήφανη που εισάγομαι σε μία τέτοια σχολή, αφού και με ενδιαφέρει το αντικείμενο σπουδών και ο τρόπος που λειτουργεί η σχολή, ενώ εφόσον αποφοιτήσω θα έχω πολλές δυνατότητες, είτε στον Στρατό Ξηράς, είτε στο Πολεμικό Ναυτικό, είτε στην Αεροπορία. Ερωτηθείσα για το πώς κατάφερε, επισήμανε: ΄΄Για να επιτύχει κανείς στις εξετάσεις και να εισαχθεί στη σχολή που επιθυμεί, είναι σαφές ότι χρειάζεται καλή προετοιμασία. Προσωπικά, περιόρισα τον στίβο που ασχολούμαι, μειώνοντας τις ώρες προπόνησης έτσι ώστε να μπορώ να διαβάζω περισσότερο. Όμως η επιλογή μου με δικαίωσε. Πολύ σημαντική συμβολή στην επιτυχία μου είχαν οι γονείς μου που με στήριξαν πάρα πολύ και ψυχολογικά και από όλες τις πλευρές, καθώς και όλοι οι φίλοι μου που ήταν στο πλευρό μου και τα δύο χρόνια της προετοιμασίας μου. Επιπλέον, με βοήθησαν από το φροντιστήριο «Εξέλιξη» αλλά και οι καθηγητές μου στο σχολείο τους οποίους ευχαριστώ΄΄.

Μαρία Ηλιοπούλου: Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ψυχολογίας

Στους «πρώτους» του 1ου ΓΕΛ συγκαταλεγόταν και η Μαρία Ηλιοπούλου με 18.526 μόρια. Όπως η ίδια είχε αναφέρει στο protionline.gr, ΄΄διάβασα βάσει σταθερού προγράμματος, δεν μπορώ να πω πως δεν κουράστηκα, είχα προσήλωση στον στόχο και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Εμείς που δώσαμε φέτος εξετάσεις είχαμε και τα «εμπόδια» των μέτρων της πανδημίας, βέβαια σε έναν βαθμό ίσως μας ωφέλησε η καραντίνα γιατί μέσα στον εγκλεισμό μας δόθηκε η δυνατότητα να συγκεντρωθούμε στις εξετάσεις΄΄. Αναφορικά με το εάν χρειάστηκε να αφήσει στην άκρη άλλες δραστηριότητες, είχε πει: ΄΄Σε γενικές γραμμές ήταν μία δύσκολη χρονιά, ήταν λιγότερη η επαφή με τους φίλους μου, όμως δεν το μετανιώνω”.

Η Μαρία εισάγεται στη σχολή πρώτης επιλογής της που είναι η Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Η ίδια, συμπλήρωσε: ΄΄Θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτή την επιτυχία μου τους γονείς μου, την καθηγήτριά μου Ελένη Τερζή και τους καθηγητές μου στο σχολείο΄΄.

Πέτρος Κολυάρδος: Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων

Με 18.817 μόρια, η Ιατρική Ιωαννίνων ήταν αυτή που κέρδισε τον Πέτρο Κολυάρδο, από το 2ο ΓΕΛ Αιγίου. ΄΄Μυστικό της επιτυχίας μου αποτέλεσε το συστηματικό διάβασμα και η οργάνωση΄΄, είχε αναφέρει. Να σημειωθεί πως ο Πέτρος, που ήταν ο πρώτος σε βαθμολογία στην Αιγιάλεια στις πανελλαδικές, έχει διακριθεί και σε αρκετούς διαγωνισμούς Φυσικής και πρόκειται για επιμελή μαθητή όλα τα χρόνια της σχολικής του πορείας, η οποία είχε την καλύτερη κατάληξη.

Ο ίδιος ο αριστούχος, δεν παραλείπει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους ανθρώπους που τον στήριξαν στην προετοιμασία του. Συγκεκριμένα, αναφέρει: ΄΄Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου, αλλά και στη συνέχεια τους ανθρώπους που αποτέλεσαν αρωγό στην προσπάθειά μου΄΄.

Άννα Ανδριοσοπούλου: Νομική Θεσσαλονίκης

Η Άννα Ανδριοσοπούλου από το 1ο ΓΕΛ Αιγίου με 18.529 μόρια, αν και μπορούσε να εισαχθεί στη Νομική Αθηνών, επέλεξε να φοιτήσει στη Νομική Θεσσαλονίκης, ώστε να είναι κοντά με τον αδελφό της Κώστα που με 17.300 μόρια εισάγεται στη Νομική Σχολή Κομοτηνής. Μάλιστα, τα δύο αδέλφια πρόκειται να συγκατοικήσουν και οραματίζονται μαζί το μέλλον τους. Η ίδια η Άννα είχε αναφέρει στo protionline.gr  πως η καλή βαθμολογία… περνά μέσα από το διάβασμα και σχετίζεται με τους στόχους που θέτουμε. ΄΄Έχω συνηθίσει να διαβάζω στη ζωή μου. Βέβαια δεν ήμουν από τα παιδιά που διαβάζουν συνέχεια. Έθεσα έναν στόχο και είπα πως θα φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί΄΄, ήταν τα λεγόμενά της. Η νέα φοιτήτρια, μέσω του protionline.gr, εκφράζει τις ευχαριστίες της στους καθηγητές της στο φροντιστήριο «Εξέλιξη» αλλά και προς τους γονείς της για την υποστήριξη στην προετοιμασία της.

Μαρία Σπυροπούλου: Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ψυχολογίας

΄΄Το πιο σημαντικό όλων είναι η προσήλωση στον στόχο. Από εκεί και πέρα, ο καθένας, ανάλογα με το πόσο θέλει να επιτύχει, ρυθμίζει το διάβασμά του και προσαρμόζει την προετοιμασία του στα δικά του δεδομένα΄΄, είχε τονίσει στο protionline.gr η Μαρία Σπυροπούλου από το ΓΕΛ Διακοπτού, η οποία είχε συγκεντρώσει 18.450 μόρια και εισάγεται στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Μαζί της θα είναι και η δίδυμη αδελφή της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία εισάγεται στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, με 17.100 μόρια. Η Μαρία Σπυροπούλου μιλά με εγκάρδιο τρόπο για τους καθηγητές της στο φροντιστήριο «Κωστάρα», αναγνωρίζοντας πως τη βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στην προετοιμασία της. Επίσης, ευχαρίστησε την οικογένειά της που ήταν στο πλευρό της από την αρχή ως το τέλος της προετοιμασίας της και των εξετάσεων.

Γιάννης Τσουκαλάς: Ιατρική Σχολή Πάτρας

Ο Γιάννης Τσουκαλάς από το ΓΕΛ Καμαρών ήταν ίσως από τους πιο κατασταλαγμένους υποψηφίους της φετινής χρονιάς. Η Ιατρική ήταν το όνειρό του και κοπίασε αρκετά ώστε να το κάνει πραγματικότητα, αφού με τα 18.743 μόρια που συγκέντρωσε, εισάγεται στην Ιατρική Σχολή Πάτρας. Ήταν η τρίτη φορά που έδωσε εξετάσεις φτάνοντας κοντά στο άριστα που του ανοίγει δρόμους στη ζωή του. Όπως ανέφερε στο protionline.gr, ΄΄αναμφισβήτητα, ήταν πολύ κοπιαστικό και ψυχοφθόρο να δώσω τρεις συνεχόμενες χρονιές πανελλαδικές εξετάσεις. Όμως τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Με βοήθησε πάντως φέτος το γεγονός ότι ήξερα τη διαδικασία και πήγα με άλλη ψυχολογία. Οι δύο τελευταίες φορές που έδωσα βέβαια ήταν… αλλιώς λόγω του covid΄΄. Για τη συνταγή της επιτυχίας, είχε επισημάνει: ΄΄Αν κάποιος διαβάσει πολύ και μεθοδικά, δηλαδή συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα, θα πετύχει. Με την προϋπόθεση βέβαια να το θέλει πάρα πολύ. Οφείλω πολλά στο φροντιστήριό μου «Πρίσμα» στην Πάτρα και τους καθηγητές που με βοήθησαν με τη διδασκαλία τους΄΄.

Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Γιοβά: Ιατρική Πάτρας

Τελειόφοιτη του ΓΕΛ Ακράτας, η Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Γιοβά, συγκέντρωσε 18.595 μόρια και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πάτρας. Όπως είχε αναφέρει στo protionline.gr, ΄΄η φετινή χρονιά ήταν πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, υπήρχε μία ρευστότητα στον τρόπο εκπαίδευσης, αφού το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς το περάσαμε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μας… Πιστεύω όμως ότι αν ένας μαθητής είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει και να πετύχει, το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρει. Βέβαια, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και ο παράγοντας τύχη… Προσωπικά είχα διάβασμα, είπα «όχι» στο εξουθενωτικό διάβασμα και προσπάθησα να ξεκουράζομαι΄΄. Όπως η ίδια εξομολογείται, από μικρό παιδί αγαπάει την ιατρική και γι’ αυτό ήταν η πρώτη επιλογή της: ΄΄Είναι πολύ σημαντική η προετοιμασία από μικρή ηλικία, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά στην συνέχεια. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Ιατρική, που δεν είναι επάγγελμα, αλλά λειτούργημα. Με ενθουσιάζει η ανθρώπινη πλευρά της αλλά και ο ρόλος της στην ανάπτυξη του βιοτικού επίπεδου και γενικότερα της εξέλιξης΄΄.

Θεοφανία Ζένγκο: Νομική Σχολή, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Η Θεοφανία Ζένγκο αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αιγείρας και στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από το σχολείο της. Όπως είχε αναφέρει στο protionline.gr, ΄΄το μυστικό της επιτυχίας είναι στο διάβασμα. Το πώς δηλαδή ο υποψήφιος θα προγραμματίσει καλά τον χρόνο του. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν το είχα βρει, στη συνέχεια όμως έφτιαξα ένα πρόγραμμα και είδα ότι αυτό αποδίδει. Στην προετοιμασία μου δεν υπήρξαν εξαντλητικές ώρες. Διάβασα στοχευμένα και ουσιαστικά. Φρόντιζα να είμαι συγκεντρωμένη όταν διάβαζα ώστε να αφομοιώνω την ύλη. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία του ατόμου και πώς το διαχειρίζεται. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται καλός ύπνος και καλή διατροφή, ενώ για μένα, καθοριστική ήταν η στάση της οικογένειά μου που με στήριξε, ενώ συνετέλεσαν στην επιτυχία μου οι καθηγητές και στο σχολείο και στο φροντιστήριο που ήταν άριστοι και σαν καθηγητές και σαν άνθρωποι΄΄. Η Νομική ήταν ο στόχος της και τα κατάφερε αφού εισάγεται στη σχολή της Κομοτηνής.

Θανάσης Ψυχογιάννης: Σχολή Αστυνομίας

Ο μαθητής από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια στις εξετάσεις, ήταν ο Θανάσης Ψυχογιάννης. Ο νεαρός, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.745 μόρια και από την αρχή στόχευε σε σχολές των σωμάτων ασφαλείας. Μιλώντας στο protionline.gr για την προετοιμασία του και την εμπειρία των εξετάσεων, είχε αναφέρει: ΄΄Ήταν μια δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονιά λόγω της πανδημίας. Οπλίστηκα με υπομονή, θέληση και αισιοδοξία ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Αυτό μου έδωσε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζω την προσπάθειά μου σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Κάθε μαθητής πρέπει να έχει πίστη και αφοσίωση στα όνειρα του, να μην εγκαταλείπει τα θέλω του εύκολα και να ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα. Με προγραμματισμό στο διάβασμα, μπορεί ο καθένας να καταφέρει πολλά΄΄. Ο νεαρός, ο οποίος ήταν μαθητής των φροντιστηρίων ¨Δημόκριτος¨, είχε επισημάνει και τα εξής: ΄΄Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και τους καθηγητές στο σχολείο και στο φροντιστήριό μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου που με εμψύχωναν σε όλο το διάστημα των lock down και στην καθημερινότητα΄΄.

Ειρήνη Λαμπράκου: Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου Πανεπιστημίου Πατρών

Η Ειρήνη Λαμπράκου από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου, δεν θα χρειαστεί να… πάει μακριά για να σπουδάσει. Εισάγεται όμως σε υψηλού επιπέδου σχολή με μεγάλες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Πρόκειται για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ίδια αναφέρει: ΄΄Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Όλοι οι μαθητές κάναμε μια σχολική πορεία που ήταν γεμάτη ιδιαιτερότητες και συχνές αλλαγές, γιατί η τηλεκπαίδευση ήταν κάτι καινούριο για εμάς. Αυτό βέβαια, μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε ταυτόχρονα και περισσότερο χρόνο για διάβασμα…». Η νεαρή, η οποία συγκέντρωσε συνολικά 19.065 μόρια, κάνοντας έτσι τους γονείς της Μαρία και Νεκτάριο πολύ υπερήφανους, αναφερόμενη στους ανθρώπους που την βοήθησαν, τόνισε: «Oι γονείς μου ήταν συνεχώς στο πλευρό μου και με στήριξαν σε όλη την προσπάθεια από την αρχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους καθηγητές του σχολείου μου και των φροντιστηρίων (Δημόκριτος και Πολύγωνο), που συνέβαλλαν κι αυτοί στην επιτυχία μου με κάθε δυνατό τρόπο΄΄.

Σε άλλη ερώτηση, για το τι θα μπορούσε να συμβουλέψει τις επόμενες γενιές που θα κληθούν να μετέχουν στο ίδιο… άγχος των εξετάσεων, η μαθήτρια επισήμανε: ΄΄Πρέπει να θέσουν κάποιο στόχο και να διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Και πάνω από όλα, να μην αγχώνονται. Η ψυχραιμία είναι το παν για να δώσεις εξετάσεις. Στην περίπτωση που δεν πετύχουν να μην απογοητευτούν αλλά να προσπαθήσουν πάλι και πάλι…΄΄.

Δήλωση Δημάρχου  Αιγιαλείας μετά την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μετά την ανακοίνωση εκ μέρους του υπουργείου Παιδείας, των εισακτέων στις Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος δημοσιοποίησε την εξής δήλωση: “Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, θέλω να συγχαρώ θερμά τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που πέτυχαν το στόχο της εισαγωγής τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές που επέλεξαν. Σε μια συγκυρία πολύ δύσκολη, με συνθήκες αντίξοες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν απογοητεύτηκαν μα πείσμωσαν και έδωσαν τον αγώνα τους, που στέφθηκε με επιτυχία. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και καλές σπουδές. Θέλω όμως να αναφερθώ και σε όσους δεν είχαν σήμερα ευχάριστα νέα και έμειναν εκτός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για την τίμια προσπάθειά τους και όσο κι αν σήμερα νιώθουν στενοχώρια, να μην ξεχνούν πως η ζωή είναι γεμάτη επιτυχημένους δρόμους που οδηγούν στην ευτυχία και που δεν συνδέονται απαραίτητα με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο. Ευχή μας είναι να είναι γεροί, να μην σταματήσουν να παλεύουν και να διεκδικούν το δικό τους προσωπικό όνειρο”.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr