background img
banner
banner

Ξεκινά την Δευτέρα η Θύελλα Αιγίου

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ»

Από την Δευτέρα μπαίνει στο γήπεδο η Θύελλα Αιγίου. Ο Κυριάκος Αθανασίου έχει καταστρώσει ένα μεγάλο πρόγραμμα 7 εβδομάδων και δηλώνει στο protionline.gr σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας του: «Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας. Τα παιδιά που έχουν χάσει μεγάλο αγωνιστικό χρόνο, ετοιμάζονται με λαχτάρα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μας.»

Για το πλάνο της νέας χρονιάς, ο προπονητής της Θύελλας είπε: «Η φιλοσοφία μας παραμένει πάντα σταθερή. Δουλεύουμε με μικρό μέσο όρο ηλικίας, δίνοντας αρκετό αγωνιστικό χρόνο και εμπειρίες στους νεαρούς, γεγονός που μας επιτρέπει να αναδεικνύουμε ταλέντα.»

Σχετικά με την ποιότητα του νέου πρωταθλήματος, ο Κυριάκος Αθανασίου αρκέστηκε στα εξής: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, όπως συνηθίζεται άλλωστε στην Α΄ κατηγορία. Υπάρχει πάντα κίνητρο και ανταγωνισμός, καθώς και ενδιαφέρον για την κάλυψη των στόχων της κάθε ομάδας.
Εμείς κοιτάζουμε πάντα ψηλά, ώστε να παραμένουμε μακριά από την αγωνία και το άγχος που κατατρέχει τα σωματεία στις τελευταίες θέσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στα νεαρά παιδιά, που μας καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr