background img
banner
banner

Ποιοι θα στήριζαν οικονομικά τον Παναιγιάλειο εάν…

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΔΟΞΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΑΔΙΩΤΗ

Η αλλαγή της διοίκησης στον Παναιγιάλειο, «άναψε κόκκινο» στην προσπάθεια του Πέτρου Δαδιώτη, να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα.

Ποτέ ο Πέτρος Δαδιώτης δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του σε άτομα και επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεσή τους, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάει σε όλους αυτούς ο Πέτρος Δαδιώτης, το οποίο και μεταφέρει μέσα από το protionline.gr.

«Θα ήθελα να αναφερθώ και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και ανταποκρίθηκαν με την οικονομική τους βοήθεια στην ομάδα της πόλης μας.
Είναι οι: Βασίλης Τρίψας, Αντώνης Ρέλλας, Κωνσταντίνος Πουλιάσης, Κων/νος Κορδάς, Κων/νος Φουσέκης, Μιχάλης Κωστόπουλος, Δημήτρης Ανδριοσόπουλος, Σπύρος Φουρκής, Θανάσης Μαντάς.

Επίσης τον Θανάση Μαυρόπουλο που εκτός από τη νομική εκπροσώπηση του Παναιγάλειου, παράλληλα εκπροσωπεί και τους παλαιμάχους του Παναιγιάλειου.
Οι επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, είναι: «Κρίνος» με τον Γιάννη Αναστασόπουλο τον οποίο ευχαριστώ πολύ, η «ΑΥΡΑ» και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δημήτρη Σγούρδο, καθώς και τον πρόεδρο των εργαζομένων Σταύρο Λειβαδίτη. Τον Γιώργο Αλεξόπουλο (HondosCenter), την «ΛΟΥΞ» με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον Θανάση Πλεύρη, βουλευτή και νομικό σύμβουλο της εταιρείας Αμφίντεα, τον συνεργάτη της NIKEΜάρκο Λαγό, που θα μας έδινε για το νέο πρωτάθλημα δυο εμφανίσεις.

Τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο, για την περυσινή οικονομική βοήθεια ( με τα τεστ και προσωπική), όπως και τον Χρήστο Γούτο που συνέβαλλε και αυτός για να εκπληρωθεί το αίτημά μας, αλλά και για την καλή πρόθεση που αμφότεροι έδειξαν στην φετινή οικονομική ενίσχυση του Παναιγιάλειου. Εύχομαι να συνεχιστούν ανάλογες μεταξύ τους συνεργασίες και στον Δήμο, κάτι που έχει ανάγκη η πόλη μας για να πάει μπροστά.

Επίσης ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τάκη Ανδριόπουλο, που τόση πολύ μας εξυπηρέτησε με τα στάδια, ενώ πλήρωσε και τα μισά από τα δικαιώματα γηπέδου για λογαριασμό μας.
Ευχαριστώ την προσωρινή διοίκηση και ιδιαίτερα τον Μάριο Βαλαβάνη (που είναι πραγματικά Παναιγιάλειος), για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που είχαμε μεταξύ μας.
Εύχομαι καλή πορεία στον Παναιγιάλειο»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr