background img
banner
banner

Τζάμπολ στις 9 Οκτωβρίου σε Α1 ΕΣΚΑ-Η

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ένωση το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η θα ξεκινήσει στις 9 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου 2022. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και η κλήρωση θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας στο «Δ. Τόφαλος».

Δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ έχουν από Ηλειακής πλευράς δύο ομάδες, ο Ολυμπιονίκης και ο Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, αλλά με την ομάδα της Αρχ. Ολυμπίας να είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα δηλώσει συμμετοχή. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι ο Κεραυνός Αιγίου, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Αιγιάλειας στην κατηγορία, η Ε.Α.Π. που αποχώρησε από τη Γ΄ Εθνική και οι Προμηθέας 2014, Έσπερος, Ολυμπιάδα, Γαλήνη, Απολλωνιάδα, Παναχαϊκός, Αραχωβίτικα, Νίκη Προαστείου και ΝΕΠ. Συνολικά 13 ομάδες.

Στην Α1 τα σωματεία θα δηλώνουν στην δωδεκάδα 4 αθλητές κάτω των 24 ετών, δηλαδή γεννηθέντες το έτος 1997 και νεότεροι. Από τους 4 αυτούς αθλητές θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει στην πεντάδα τουλάχιστον ένας αθλητής καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr