background img
banner
banner

«Όαση» στην στασιμότητα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Η  ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ – ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Οι περισσότερες ομάδες της περιοχής μας από την Β΄ κατηγορία, δεν έχουν μπει ακόμα στα γήπεδα να ξεκινήσουν προετοιμασία. Το γεγονός αυτό έχει περιορίσει αρκετά τις επιλογές των φιλικών συναντήσεων στην Αιγιάλεια, αφού οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας που έχουν ξεκινήσει θα πρέπει να αναζητούν αντιπάλους από την ίδια κατηγορία και μάλιστα από την περιοχή της Πάτρας.

Το Σάββατο (18:00) το φιλικό Αιγείρα / Ακράτα – Θύελλα Αιγίου

Αύριο το απόγευμα στις 6 στο γήπεδο της Ακράτας, θα ξεκινήσει η φιλική συνάντηση ανάμεσα στην Αιγείρα / Ακράτα και την Θύελλα Αιγίου.

Σχοινάς: ‘’Έχουμε …στρωθεί στην δουλειά’’

Οι γηπεδούχοι του Φίλιππου Σχοινά θέλουν πολύ να πάρουν στα …πόδια τους μερικά ανεπίσημα παιχνίδια, αφού ύστερα από την αναβολή του αγώνα με την ΑΕ Καλαβρύτων, δεν βρέθηκε αντίπαλος και έχουν τώρα την ευκαιρία να ξεκινήσουν με την Θύελλα Αιγίου, την σειρά των προγραμματισμένων φιλικών αγώνων που ακολουθούν.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής των γηπεδούχων Φίλιππος Σχοινάς δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ποιοτικό πρώτο φιλικό για την ομάδα μας και πρέπει μέσα από αυτά τα παιχνίδια που είναι μέρος της προετοιμασίας να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα. Έχουμε …στρωθεί στην δουλειά πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, στοχεύοντας να βρεθούμε στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό ετοιμότητας. Ανεξάρτητα από τις συγκυρίες, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας κρύβει πάντα τις δυσκολίες του, τις οποίες σκοπεύουμε να ξεπεράσουμε με τις λιγότερο δυνατόν απώλειες.»

Αθανασίου: ‘’Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα’’

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Αθανασίου για το φιλικό της Ακράτας δήλωσε: «Μπορούμε να δούμε καλύτερα πράγματα από το προηγούμενο φιλικό, να εξάγουμε ωφέλιμα συμπεράσματα από την ανάπτυξη το αμυντικό και επιθετικό παιχνίδι.

Σίγουρα τα παιδιά είναι κουρασμένα, αφού το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας περιλαμβάνει τρεις διπλές προπονήσεις. Δουλεύουμε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για τα φιλικά που έχουμε στο πρόγραμμά μας.

Απομένει ένας μήνας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χρονικό διάστημα πολύτιμο για μας που θέλουμε να καλύψουμε αρκετά πράγματα.
Στοχεύουμε κάθε μέρα που περνά να γινόμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, με σκοπό να έχουμε μια ακόμα καλή και σεβαστή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr