background img
banner
banner

1η εβδομάδα λειτουργίας της Θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η εβδομάδα λειτουργίας της ψηφιακής θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας του δήμου Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου CREATIVE CAMPS: «Cross-over HUBS –developing cross – innovation between agro-food and creative enterprises», το οποίο υλοποιείται και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.

Σε αυτή την 1η εβδομάδα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρους και εξειδικευμένους μέντορες σε θέματα Eπιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν για την εύρεση νέων κεφαλαίων και πηγών χρηματοδότησης, ανέπτυξαν τις ιδέες τους μέσα από προσομοιώσεις καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας και καθόρισαν τα πρώτα βήματα για την δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης.

Το έργο Creative Camps απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους κλάδους της δημιουργικής βιομηχανίας και της αγροδιατροφής και στόχο έχει να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρήσεις με σκοπό την ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης και της διαπολιτισμικής καινοτομίας μεταξύ των δύο τομέων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις δράσεις της θερμοκοιτίδας, οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με τον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο στοτηλ.2691360815 και στο[email protected].


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr