background img
banner
banner

Beach & Grass Volleyball Festival στην Άκολη για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το ολυμπιακό άθλημα του Beach Volleyball και το πρωτοεμφανιζόμενο Grass Volleyball ένωσαν το Σάββατο (21/8) τις δυνάμεις τους προσφέροντας στους συμμετέχοντες και στο κοινό μοναδικές αθλητικές στιγμές. Το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Πρόνοια» του Δήμου Αιγιαλείας σε συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς iΒeach και Triantafyllidis Βeach Αrena καινοτόμησαν και συνδιοργάνωσαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα τουρνουά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Grass Volleybal σε επίπεδο γυναικών και ανδρών, με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ διεξαγωγή μικτού τουρνουά Beach Volleyball στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα της πανέμορφης παραλίας Άκολης του δήμου Αιγιαλείας.

Οι διοργανωτές σκοπεύουν στην καθιέρωση ενός νέου θεσμού σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά με την επίτευξη του στόχου να προϋποθέτει την σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την επιμελή εφαρμογή των διεθνών προδιαγραφών Beach & Grass Volleyball. «Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου στέκεται αρωγός σε κάθε είδους διοργάνωση που προάγει τον Αθλητισμό, με ταυτόχρονη στόχευση την ανάδειξη της περιοχής μας και την προσέλευση επισκεπτών» τόνισε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παναγιώτης Ανδριόπουλος με αφορμή την διοργάνωση του Festival.

Μεγάλος ανταγωνισμός και πλούσιο θέαμα

Οι αγώνες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 9 το βράδυ με κατηγορίες Ανδρών & Γυναικών 2vs2 στο grass volley και μικτό στο beach volley. Οι συμμετοχές ήταν δεκάδες και για τις ανάγκες της διοργάνωσης «στήθηκαν» τρία γήπεδα grass volley. Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν οι Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Κώστας Ταμπουρατζής ενώ στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια αλλά και πλούσια δώρα από τους διοργανωτές. Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών σε όλες τις κατηγορίες. Στο grass volley νικητές στην κατηγορία των Ανδρών ήταν οι Μακόλουμ/Μάλεσιτς που επικράτησαν στο τελικό με 2-1 των Μάρκου/Φουκή, ενώ στις Γυναίκες το δίδυμο Μαλδώκα/Λάβδα επιβλήθηκε με 2-0 των Άγα/Μαγκριώτη. Στον τελικό του beach volley το δίδυμο Χαρά Σπυροπούλου/Νίκος Ντόντης επικράτησε στο ταϊ μπρέικ με 2-1 των Κώστα Κογκαλίδη/Ευανθίας Λάβδα. Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τάκης Ανδριόπουλος.

Στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέλαβαν στη διεξαγωγή του φεστιβάλ και υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά η διοργάνωση θα αποκτήσει πανελλαδικό ενδιαφέρον και στόχος είναι να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ευχαρίστησε το δήμαρχο για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε από την πρώτη στιγμή καθώς και όλους όσοι βοήθησαν τη διεξαγωγή του τουρνουά. Ο 59χρονος θρύλος του βόλει έδειξε εντυπωσιασμένος από τον εκπληκτικό – όπως τον χαρακτήρισε – χώρο στη μαγευτική παραλία της Άκολης και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με τη διεξαγωγή του 2ου Beach & Grass Volleyball Festival.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr