background img
banner
banner

Έκκληση της προέδρου Ροδιάς Άννας Πολυδωροπούλου προς τους κατοίκους

Σε συστάσεις ώστε να μην ρυπαίνουν τους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού εναποθέτοντας οποτεδήποτε ογκώδη αντικείμενα, προχώρησε προς τους κατοίκους, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς Άννα Πολυδωροπούλου. Τους ζητά δε να κάνουν όλοι μαζί μία κοινή προσπάθεια για να διατηρείται η κοινότητα καθαρή και ασφαλής.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος αναφέρει: ΄΄Παρακαλούμε όλους τους πολίτες που έχουν αντικείμενα για απόσυρση όπως στρώματα, καρέκλες, τραπέζια, ρούχα κλπ, να μην τα πετούν όπου να ‘ναι, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης, αλλά να τηλεφωνούν στο 26910 68914 και να ειδοποιούν, ώστε να τα βγάζουν και να τα τοποθετούν δίπλα στους κοντινούς κάδους απορριμμάτων μία μέρα πριν τη έλευση του φορτηγού αποκομιδής. Παρακαλούμε τους πολίτες να μην πετούν ανεξέλεγκτα κλαδιά και χόρτα. Δημιουργούνται εστίες μόλυνσης και υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς΄΄.

‘’Όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια για την καθαριότητα της Ροδιάς’’

Επίσης, η πρόεδρος θέτει και το θέμα του κλαδέματος χόρτων και κλαδών, λέγοντας: ΄΄Για πολλοστή φορά, παρακαλούμε για την κοπή κλαδιών, χόρτων, λουλουδιών κ.λπ. που εξέχουν των ιδιοκτησιών και εμποδίζουν την ομαλή διέλευση αυτοκινήτων και πεζών από τους κεντρικούς και αγροτικούς δρόμους της Κοινότητας. Κλαδιά είτε καλύπτουν τα σήματα της τροχαίας, είτε καταλαμβάνουν μέρος του δρόμου και αναγκάζουν αυτοκίνητα και πεζούς να πηγαίνουν στη μέση του δρόμου με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται, είτε εμποδίζουν το παρκάρισμα σε κάποια σημεία της Κοινότητας. Απαράδεκτη εικόνα για το χωριό μας. Σας γνωρίζουμε ότι η μη συμμόρφωση με τα ανωτέρω, επισείει ποινές από το Δήμο΄΄.

Τέλος, ευχαριστεί όλους όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης της Κοινότητας κάνοντας πως γνωστό πως ΄΄κάθε μέρα προστίθεται και ένας ακόμα. Σύντομα θα έχουμε και άλλους κάδους ανακύκλωσης ώστε να μπορούν ακόμα περισσότεροι πολίτες να συμμετέχουν και να προσφέρουν στην Κοινότητα ένα περιβάλλον πιο καθαρό αφού κάνοντας ανακύκλωση μειώνονται κατά πολύ τα σκουπίδια.

Πρέπει όλοι να κάνουμε μια μικρή προσπάθεια, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, για να έχουμε το χωριό μας καθαρό και ασφαλές για τους πολίτες΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr