background img
banner
banner

Αγιάστηκαν τα αθλητικά τμήματα της ΑΕ Καλαβρύτων

Αγιασμός έγινε την Πέμπτη 23/9 εν όψει της νέας Αθλητικής χρονιάς για την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων με την συμμετοχή αθλητών και προπονητών όλων των τμημάτων της ομάδας, (Ακαδημιών, Γυναικείας ομάδας, Ανδρικής ομάδας και Μπάσκετ)

Το Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμος, συνοδεία του Γενικού Αρχιερατικού Επαρχίας Καλαβρύτων πρ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, του Αρχιερατικού Καλαβρύτων πρ. Χρήστου Μπίρμπα, του πρ. Δημητρίου Τζελέπη και του ιεροδιακόνου Σπυρίδωνος Αλεξόπουλου

Παραβρέθηκαν η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Θεόδωρος Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων και Προέδρος του Νομικού Προσώπου του Σταδίου κος Ευθύμιος Φλογεράς, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κος Νικόλαος Σφαραγκούλιας. ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κος Ζήσης Ζησιμόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αροανίας κος Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νικόλαος Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κος Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, το μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κος Θεόδωρος Σούκας και το Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων (ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Θύμιος Φλογεράς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Νίκος Παπαβραμόπουλος, ο Ταμίας κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Βούλα Γούσα, ο υπεύθυνος υγείας κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Νίκος Κυριαζής, ο κ. Παναγιώτης Λιακόπουλος και οι προπονητές Κωστής Βλάχος και Νίκος Παπαχριστόπουλος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr