background img
banner
banner

Αφαίρεσε πράγματα αξίας 40.000 ευρώ από επιχείρηση αλλά συνελήφθη!

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ…

Συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί, σε περιοχή του Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, ο άνδρας, την Τρίτη το μεσημέρι, μετέβη με όχημα σε επιχείρηση σε περιοχή του Αιγίου, όπου την διέρρηξε με την χρήση λοστού, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε μεταλλικά τμήματα από γεωργικά εργαλεία, 50 μεταλλικούς δίσκους, χάλκινους σωλήνες και έναν μεταλλικό καυστήρα, συνολικής αξίας 40.000 ευρώ περίπου, τα οποία εμφόρτωσε στο όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν τον άνδρα προχθές το πρωί, στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το όχημα που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς για την διάπραξη της κλοπής σε οικία ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε κλοπή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • , οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το όχημα που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς για την διάπραξη της κλοπής σε οικία ενός ημεδαπού άνδρα…..οικία ή τσαντίρι;;;;

    chris 17/09/2021 01:16

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr