background img
banner
banner

ΓΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ: «Η δημοτική αρχή του κ. Καλογερόπουλου πολιτικά υπεύθυνη για το ναυάγιο της πλατείας Αγ. Λαύρας»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος και η δημοτική του αρχή, έπεσαν στο λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν για το έργο ανάπλασης της πλατείας Αγίας Λαύρας του Αιγίου.

Η προκλητική τους αρνητική στάση, επί μήνες, στα απανωτά ερωτήματά μας για μεγάλη καθυστέρηση της εργολαβίας και  τους φόβους αυτή να ναυαγήσει, αποκαλύφθηκε ως «ψευδής»,  από τον ίδιο τον ανάδοχο που «άδειασε» τον Δήμο Αιγιάλειας…αφήνοντας το έργο, ούτε καν στη μέση!

Ο κ. Καλογερόπουλος και οι συνεργάτες του φέρουν ακέραια την πολιτική ευθύνη για το άδοξο τέλος του εμβληματικού έργου της πόλης. Είναι αυτοί άλλωστε που επέμειναν, πέραν των άλλων, σε τροποποιήσεις της μελέτης του έργου, για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους!     

Είναι οι υπαίτιοι για το «κουφάρι» που θα μείνει στο κέντρο, να  ταλαιπωρεί επαγγελματίες, κατοίκους και επισκέπτες, άγνωστο για πόσο. 

Η δημοτική αρχή του κ. Καλογερόπουλου, εκτεθειμένη απέναντι στην τοπική κοινωνία, ταυτίζει πλέον τη θητεία της…με τη λέξη «ναυάγιο»!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr