background img
banner
banner

Εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγ. Νεκταρίου Ριζομύλου

ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου εορτάζει μετά πάσης εκκλησιαστικής λαμπρότητας ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Τ.Κ. Ριζομύλου, την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο καλεί το φιλόθρησκο λαό της περιοχής όπως συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις της εκκλησίας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, 7.00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νεκταρίου. Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.00π.μ. Όρθος με αρτοκλασία και εν συνεχεία η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στον Ιερό Ναό θα βρίσκονται και θα τεθούν σε προσκύνηση τεμάχια Ιερών Λειψάνων Αγίων. Θα ακολουθήσει κέρασμα.

Δίδονται ακόμη και πληροφορίες για το πώς θα καταφθάσει κανείς στον ναό: ΄΄Στο κέντρο του Ριζομύλου παίρνετε τον δρόμο προς την παραλία ακολουθώντας την ένδειξη της ταμπέλας προς Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου. Στη διασταύρωση της σιδηροδρομικής γραμμής στρίβετε αριστερά και στα 150 μέτρα είναι η εκκλησία΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr