background img
banner
banner

Η πτώση σκότωσε τον άτυχο 77χρονο

ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Το γεγονός ότι δεν έφερε παθολογικά αίτια πριν το δυστύχημα, έδειξε η νεκροψία για τον άτυχο Θεόδωρο Ψαρράκο που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Πέμπτη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και έκανε… βουτιά θανάτου σε γκρεμό περίπου 70 μέτρων.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του, στην ε.ο. Αιγίου Φτέρης με κατεύθυνση προς Αίγιο εξετράπη της πορείας του και «βούτηξε» στον γκρεμό. Από την άμορφη μάζα βγήκε σοβαρά τραυματισμένος, υποκύπτοντας αργότερα στα τραύματά του, ενώ τραυματισμένη ήταν και η συνοδηγός που νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται καλή.

Αναφορικά με τα αίτια του δυστυχήματος, διερευνώνται καθώς η νεκροψία έδειξε ότι η καρδιά του άτυχου οδηγού λειτουργούσε φυσιολογικά, όπως και ο εγκέφαλος και οι πνεύμονές του και πως ο θάνατός του οφείλεται σε κακώσεις που υπέστη στον αυχένα και τον θώρακα τη στιγμή του τροχαίου. Η σύζυγός του ωστόσο φαίνεται πως μετέφερε ότι ο άντρας της είχε νιώσει ενοχλήσεις λίγο πριν τη μοιραία πτώση…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr