background img
banner
banner

Κατσιφάρας: «Δεν έχει τέλος η πολιτική υποκρισία!»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΥΝΙΝΑ – ΡΑΚΙΤΑ

Με αφορμή την επίσκεψη Φαρμάκη στον οδικό άξονα Κουνινά – Ρακίτα και όσα δήλωσε για το πολύπαθο έργο, ο επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο – Δυτική Ελλάδα» Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αρκετά κύριοι, της περιφερειακής αρχής με την καπηλεία του έργου Κουνινά, Ρακίτα, Λεόντιο. Το βρήκατε έτοιμο, ενταγμένο στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων από την περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα,  που το διεκδίκησε με μεθοδικότητα,  εξασφάλισε τους απαιτούμενους πόρους και το ενέταξε στο πρόγραμμα.

Προχωρήστε λοιπόν στην υλοποίησή του, μην χάνετε άλλο χρόνο, γιατί καθυστερήσατε πολύ και το κάνατε σκόπιμα για να οικειοποιηθείτε πολιτικά το έργο.

Είναι χρέος σας, ως συνέχεια της περιφερειακής διοίκησης  να εξασφαλίσετε την ποιότητα και την ολοκλήρωσή του. Σταματήστε επί τέλους το 2021 ‘’το κατόπιν ενεργειών μου’’. Δουλεύτε  και διεκδικήστε  νέα έργα, μην χάνετε τις ευκαιρίες σε ανούσια επικοινωνιακά τρικ.

Η Παράταξή μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ και εγώ προσωπικά  είμαστε ευτυχείς, γιατί υλοποιείτε τα έργα  του προγράμματος μας. Και γιατί ο δρόμος που θα συνδέσει τον Δήμο  Αιγιάλειας  με τον δήμο Ερυμάνθου θα φέρει νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr