background img
banner
banner

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Με σύνθεση ανάγκης ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε 0-4 από τον ΠΑΟ Ρουφ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

Με τα 13 ποδοσφαιριστές που είχαν έτοιμα δελτία παρουσιάστηκε η αποστολή του Παναιγιάλειου την Κυριακή 5/9 στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ. Ένα παιχνίδι που για την Αιγιώτικη ομάδα ήταν μια τυπική διαδικασία, αφού έπρεπε να παίξει να αποφύγει τις οικονομικές και βαθμολογικές επιπτώσεις, γνώρισε την ήττα 0-4 από την Αθηναϊκή ομάδα.
Μόλις στο 6’ με κοντινή προβολή του Βενάρδου ήρθε το 1-0.

Λίγο αργότερα στο 9’ ο Μάντζιος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι. Στο 51’ ο Βενάρδος έκανε με σουτ το 2-0 ενώ στο 53’ ο Μάντζιος με πλασέ σημείωσε το 3-0. Ο Νιτσάκης στο 87’ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με 15΄ καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι

Έχοντας παρέλθει το 48ωρο που οι μελανόλευκοι είχαν υποβληθεί σε Covid test, η αναμέτρηση του κυπέλλου καθυστέρησε να ξεκινήσει, με τους παίκτες του Παναιγιάλειου να υποχρεώνονται να υποβληθούν σε νέα τεστ για κορωνοϊό. Έτσι, με την συνδρομή του γιατρού των γηπεδούχων οι παίκτες του Παναιγιάλειου υποβλήθηκαν σε τεστ και το ματς ξεκίνησε κανονικά.

Γκέκας και Τζιμπούρ είδαν το παιχνίδι από την κερκίδα

Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου Φάνης Γκέκας, είδε το παιχνίδι από την κερκίδα έχοντας δίπλα του τον Ρέφικ Τζιμπούρ (φωτο).

Φυσικά θα εντόπισαν αρκετές αδυναμίες του Παναιγιάλειου, για τις οποίες θα πρέπει να γίνουν κάποιες πρόσθετες κινήσεις, ώστε να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.
Παναιγιάλειος: Βίλλιος, Πλατυκώστας, Νικολάου, Ροδόπουλος, Μπούζντρα, Χατζηαντωνίου, Φουφούνης, Αποστολής, Ξυνός, Λιάτος, Κάσα.

Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Στέλιος Καρβούνης αφού είχε πρόβλημα τραυματισμού.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Σταυριανός): Κουνάδης, Συμάκου, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου, Νατσιόπουλος, Σαχσανίδης, Μάντζιος, Καλλέργης, Βενάρδος
Ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν πιο έτοιμη ομάδα, έπαιξε το παιχνίδι στα ίσα χωρίς να χαριστεί. Στον Παναιγιάλειο που είχε μια εβδομάδα προετοιμασία με αλλαγές στον πάγκο που δυσκολεύεται να βρει ρυθμό..

Καλή η φιλοξενία από τους γηπεδούχους. Μετά τον αγώνα η διοίκηση του Παναιγιάλειου που τα είχε όλα στους παίκτες, πήγε για φαγητό τους μελανόλευκους στα Ιλύσια στην ψησταριά του Σπύρου Λάμπρου, ενώ πριν το παιχνίδι στον Πειραιά (Ναβάλ).
Ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν οι παίκτες αφού η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για το πρωί της Πέμπτης, παράλληλα όμως αναμένεται νέα καθυστέρηση στην προετοιμασία.

Τα 13 δελτία που έχουν εκδοθεί στον Παναιγιάλειο

Ύστερα από τις ανανεώσεις συνεργασίας αυτών που ανήκαν στον Παναιγιάλειο την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν: Νίκος Βίλλιος (τερματοφύλακας), Δημήτρης Πλατυκώστας (ακραίος αμυντικός),, Κωνσταντίνος Αποστολής (αμυντικός μέσος),, Θοδωρής Βαλιάνος (μεσοεπιθετικός), Παύλος Λιάτος (μεσοεπιθετικός),,Γιώργος Ροδόπουλος (αμυντικός), Άγγελος Νικολάου (ακραίος αμυντικός) και Γιώργος Ξυνός (επιθετικός), στο μελανόλευκο ρόστερ ήρθαν ακόμα να προστεθούν: Ο μεσοεπιθετικός Άγγελος Κάσα από την Κ16 του Παναιγιάλειου, ο μέσος Στέλιος Καρβούνης από τον Απόλλωνα Αιγίου, ο αμυντικός Κλεό Μπούζντρα από την Προοδευτική, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Φουφούνης από την Θήβα, ο 19χρονος αριστερός μπακ Χαράλαμπος Χατζηαντωνίου από τον Ηραλή Ψαχνών.

Στο μεταξύ η Αιγιώτικη ομάδα έχει συμφωνήσει και με τον 26χρονο Βαλτεμίρ Ριμπέριο Τζούνιορ που είναι μέσος και πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Πολωνίας. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπορεί να παίρνει μέρος στις προπονήσεις, όμως η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του θα καθυστερήσει λόγω της απαραίτητης ανταλλαγής εγγράφων μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Από τον Αστέρα Τέμενης στον Παναιγιάλειο ο Κώστας Δαλιάνης

Στα γνωστά του «λημέρια» επιστρέφει ο ποδοσφαιριστής της Τέμενης Κώστας Δαλιάνης. Έχοντας αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα μελανόλευκα, ο ικανός μέσος παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία για να υπηρετήσει την μεγάλη ομάδα της πόλης του.

Το Διαβολίτσι προκρίθηκε στη Ζάκυνθο 3-1 τον Εθνικό Σκουλικάδου

Σε ένα παιχνίδι κυπέλλου με δυο ομάδες να ανήκουν στον όμιλο του Παναιγιάλειου, το Διαβολίτσι πήρε την εκτός έδρας νίκη πρόκριση 3-1 σε βάρος του Εθνικού Σκουλικάδου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με τον Τσουκαλά αλλά οι «νερατζούρι» έφεραν τούμπα το ματς με δυο γκολ του Μουλιάτου (58’, 72’) για να βάλει ο Γκελκέρια το κερασάκι στην τούρτα στο 78ο λεπτό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr